Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Bayern München fortsætter sit storspil fra de seneste sæsoner, imens Dortmund halter langt efter i tabellen. Eurosport 2 viser fuldt program fra Bundesligaen i weekenden, hvor du kan følge fem kampe LIVE, imens Eurosport byder på Frankfurt – Stuttgart på lørdag.

Se storspillende Bayern München LIVE på Eurosport 2

Se storspillende Bayern München LIVE på Eurosport 2


Det blev til en storsejr til topholdet fra Bayern München med Pierre-Emile Højbjerg i startelleveren over Werder Bremen i weekendens Bundesliga-runde. Bayern München ligner et hold, der igen stræber efter at vinde den tyske Bundesliga og med 20 point efter de første otte runder, må de siges at fortsætte deres imponerende stime fra sidste år. Også i midtugens Champions League-runde storsejrede Bayern München over Roma, der ikke fik et ben til jorden i opgøret.

For Dortmund derimod lever spillet og resultaterne på ingen måde op til deres vanlige niveau i Bundesligaen. Sølle syv point er, hvad de sortgule har præsteret at indsamle i rundens første otte kampe. I weekenden blev det til et nederlag til Köln, der placerede det ellers så stærke Dortmund-mandskab på en 14. plads i tabellen. En 4-0 sejr over Galatasaray i gårsdagens Champions League-kamp bør dog have givet holdet selvtillid inden weekendens kamp mod Hannover.

Kasper Hjulmand og Mainz derimod fortsætter deres fornemme stime uden nederlag i den bedste tyske række. Hjulmand og det danske trænerteam kom svært fra start i Mainz, men med otte kampe uden nederlag og en 4. plads i Bundesligaen må Hjulmand siges at have vist sit værd.

Nicklas Bendtner og Wolfsburg har ligesom Mainz leveret flotte resultater i de hidtil spillede kampe. Weekenden resulterede i en 2-1 sejr over Freiburg, men dog uden Nicklas Bendtner på banen. Bendtner er endnu ikke kommet på måltavlen i Bundesligaen, selvom han har fået mange spilleminutter på banen. Forhåbentligt er en scoring på trapperne, så Bendtner kan etablere sig i Wolfsburgs offensiv.

Den kommende weekend byder igen på fuld Bundesligarunde på Eurosport 2. Det kriseramte Dortmund-mandskab tager imod Leon Andreasen og Hannover på hjemmebane. Hannover kommer til kampen med et 3-0 nederlag til Gladbach, der har imponeret i den igangværende Bundesligasæson.

Søndagens sene kamp byder på Mönchengladbach-Bayern München, som pt. er et opgør mellem ligaens nummer et og to. Hvis ikke Bayern skal stikke af i toppen, kræver det en sejr til Gladbach, der efter de første otte runder ligger beskedne fire point efter førerholdet. Den tidlige kamp søndag byder på danskeropgør, når Kasper Hjulmand og Mainz besøger Bendtner og Wolfsburg, der pt. deler point.