Honor lanceres uden en fanfare af dyre tv-kampagner og uden at have en række high-end konceptbutikker i ryggen. I stedet er pengene investeret i at skabe en bedre smartphone til en bedre pris.

Se den nye mobiltelefon Honor 6, som er blandt verdens hurtigste 4G-smartphones

Se den nye mobiltelefon Honor 6, som er blandt verdens hurtigste 4G-smartphones


Honor bryder samtidig normen ved at introducere en ny forretningsmodel, da smartphonen kun sælges gennem e-handel. På den måde gør man brug af den innovative consumer-to-business (C2B) model og placererforbrugerne helt inde i kernen af forretningen.

Honor-brandet er designet til at møde behovene fra de digitalt indfødte, der altid er online. Det er en gruppe, der tilbringer en tredjedel af deres tid online, hvor de er storforbrugere af sociale medier og forskellige underholdningstilbud.

Forbrugerne får mulighed for at give deres feedback til fx, hvordan brugerfladen kan forbedres. Kommentarerne vil blive brugt, når softwaren løbende opdateres. Brugerne kan give feedback via hihonor.com, via facebook.com/HonorEurope eller twitter.com/honoreu.

Honor 6 – blandt verdens hurtigste 4G-smartphones

Honor 6 er den første model, der vil blive lanceret i Danmark og i resten af Europa, og den er designet til at skabe rystelser i markedet. Honor 6 vil blive blandt de hurtigste smartphones med den førende ’Cat6’ 4G-teknologi (der er dobbelt så hurtig som almindelig 4G), et Kirin 920 chipsæt, en FHD-skærm på 5”, 13 MP-kamera og den patenterede SmartPower 2.0-teknologi, der gør, at den almindelige bruger kan benytte batteriet i mindst to dage, uden at det skal oplades. Alt dette til den favorable pris af 2.499 kr.

”Vores mål er, at Honor bliver et af de førende Android-brands, og vi opererer efter filosofien: ”Af forbrugerne, for forbrugerne”. Vi har ønsket at udvikle et brand, der møder forbrugerne, hvor de er, og giver dem flere valgmuligheder, kvalitet og størst mulig frihed. Ultimativt hjælper Honor dem til at spare penge. Man kan sige, at Honor er en slags livsstil,” siger direktør Mr. Jeff Liu, Honor.

I Danmark lanceres Honor 6 eksklusivt via e-handelsportalen Komplett.dk fra onsdag den 29. oktober, 2014.

Honor 6 highlights

Honor 6 giver en download-hastighed på op til 300 Mbps med et Octa-core Kirin 920 chipsæt og integration med LTE Advanced kommunikationsmoduler, der supporterer LTE Cat6. Dermed er Honor 6 blandt de hurtigste 4G-smartphones i verden.

Honor 6 kan opnå den hurtige processorhastighed ved hjælp af det første Octa-core LTE Cat6 SoC chipsæt Kirin 920. Med den banebrydende big.LITTLE arkitektur er der installeret 4 x A15 + 4 x A7, hvilket giver en rigtig god processor-kompatibilitet samt en fantastisk spiloplevelse med en højtydende GPU (Mali T628MP4). For at kunne give en enestående ydevne er Kirin920 blevet kombineret med 3GB RAM.

Med snapshot-funktionen kan man hurtigt få adgang til 13 MP-kameraet på Honor 6 uden at skulle låse skærmen op først. Man skal blot dobbeltklikke på knappen, der også bruges til at justere lyden – og så er billedet taget.

Lang batterilevetid

Takket være et batteri med en kapacitet på 3100mAh og SmartPower2.0-teknologi er batterilevetiden på Honor 6 på mere end to dage ved almindelig brug og mere end én dag, hvis du bruger din smartphone meget ofte.

Ultraklart display

Honor 6 har et højkvalitets 5” FHD in-cell display med en PPI på 445, der giver en mere klar visning. Den kompakte krop og den særlige belægning, der er afvisende over for fingeraftryk, gør telefonen behagelig at holde i hånden.