Apple lancerede tilbage i september den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus. To iPhone’s som har vist sig, at blive de mest populære nogensinde. Der er blevet ændret en del fra iPhone 5 og 5S til iPhone 6 og 6 Plus, og det er måske en af grundene til at folk over hele verden har købt den nye iPhone 6.

En af de mest markante ændringer ved iPhone 6 og 6 Plus var skærmstørrelsen, som ifølge mange skulle have været lavet større for lang tid siden. Samtidigt så er designet blevet mere rundt og med mange bløde former, så telefonen ligger ekstremt godt i hånden. Den er samtidigt blevet væsentligt tyndere og lettere. En større skærm og dog også lig med en større chance for, at man kommer til at smadre den. For at undgå at skærmen smadres vælger mange at købe et cover til deres iPhone, og det har fået salget af covers til at boome.

Flere beskytter deres iPhone 6 med et godt cover

Løsningen på problemet med de smadrede skærme har Apple aldrig selv fundet, og derfor er der blevet skabt en kæmpe marked for tilbehør til iPhone’s. Apple har netop præsenteret et nyt rekord regnskab, hvor det bl.a. fremgår at de i øjeblikket sælger hele 30.000 iPhone’s i timen og det kræver mange covers. De fleste vælger nemlig at købe et cover til deres iPhone og det har fået salget af covers til at gå amok.

Der findes efterhånden covers i alle afskygninger. Det er ikke længere kun beskyttelse som et cover giver, det kan f.eks. have et fedt design eller et indbygget ekstra batteri, så ens iPhone kan holde strøm lidt længere. Man kan også selv designe sine covers i dag og f.eks. få et cover med et billede af sine børn, kæreste eller lignende. Man kan bruge også vælge at bruge et cover til, at udtrykke sin personlige stil. Man kan have flere covers, så man kan skifte imellem dem afhængigt af lejligheden.

Udover at man beskytter skærmen, så beskyttes resten af telefonen også mod ridser. Dette er også en vigtig ting, fordi mange vælger at sælge deres iPhone når der udkommer en ny. Færre ridser og skrammer giver en højere pris, og derfor kan det altså være en super god idé, at købe et solidt cover til sin nye iPhone 6 eller 6 Plus. Der er altså et hav af god grunde til at købe et godt iPhone cover, så hvis man ikke har et, så er det da bare med at få fat i det i en fart.

Du kan for eksempel se Max99 bestseller cover til iPhone 6 her