Bor du småt, og er du i tvivl om dine muligheder inden for indretning? Læs med her, og find inspiration til indretningen, og ydermere, hvordan du gør denne indretning så personlig som overhovedet muligt.
Køkken
Et køkken skal, ifølge det fleste, vigtigst af alt være funktionelt. Det betyder dog ikke, at dette rum ikke kan personliggøres og reflektere din personlige stil. Læs med herunder, og få inspiration til hvad du kan gøre, for at tilføre dit køkken et personligt touch.

Genoplev familiære relationer: De fleste mennesker har en masse arvestykker og få ting i gemmerne, som man ikke nødvendigvis ved hvor skal være i hjemmet. Her er køkkenet dog et fint eksempel på, at man her kan give disse arvestykker og familiære genstande nyt liv.

Skab sammenhæng: Køkkenet er i de fleste familier et samlingssted og centrum for hjerterum og varme. Dette kan da også komme til udtryk i selve køkkenet, da du via eksempelvis en bestemt farve, herunder ved maling eller kunst, eller via materialer kan skabe sammenhæng mellem køkkenet og resten af boligen. Dette gør, at din personlige stil kommer til udtryk og giver en sammenhængsfølelse hele boligen igennem.

 

Stue
Stuen er familiens samlingspunkt – også når der er gæster. Det er altså vigtigt at alle føler sig velkomne i rummet. Læs med herunder og få inspiration til indretning af den lille stue.

Vælg personligt interiør: Vælg interiør til boligen som reflekterer din personlige stil og familiens personlighed. Herunder kan du finde en masse inspiration på internettet og i diverse boligmagasiner og – blade. Dette kan absolut give dig en klar idé om, hvad du ikke ønsker – og derudfra forhåbentligt komme frem til, hvad du eller I reelt vil have.

Mix nyt og gammelt: I de moderne tider vi lever i, er det blevet højst attraktivt at kombinere nyt og gammelt interiør – ikke mindst i stuen. Dette er også en god måde, hvorpå at hele familien kan komme til udtryk i stuens indretning, da stuen som familierum gerne skulle have vid plads til alle familiens personligheder og udtryk. Overvej derfor, hvordan I kan reflektere dette i indretningen bedst muligt.

 

Soveværelse
I soveværelset er det hygge og ro som er i centrum. Læs med herunder og find inspiration til hvad du kan gøre for at opnå dette i dit soveværelse.

Varme nuancer: For at skabe ro i et soveværelse, kan det være en god idé at skabe rolige og varme nuancer som gennemgående tema. Dette kan eksempelvis være brun, da denne farve virker naturlig og beroligende på et selv. Du kan eksempel male én væg i en charmerende brun farve ved hjælp af Jotun maling, og altså bevare de andre vægge hvide. Derefter kan du sørge for at de resterende ting i rummet komplimenterer denne farve og eventuelt bakker op om farven i anderledes nuancer eller farveskalaer.

Skab kontraster: For nogle øjne kan det, modsat andre, ved kontrasterende farver, skabe ro og et autentisk præg. Her er det kun fantasien som sætter grænser for hvilke farver der kan sammensættes – de mest normale kontrastfarver at sammensætte er dog sort og hvid, da denne kontrast ofte indgår i ethvert moderne hjem – sæt dog netop dit personlige præg på dette rum – hvilke farver kan du bedst lide?

Men…
Føler du alligevel at dit hjem er en smule for småt, eller overvejer du at stifte familie på længere sigt, kan det være enormt smart at søge kyndige råd og vejledning kan du opsøge en advokat i Kolding, København eller Vejle for at orientere dig om dine eventuelle købemuligheder og ydermere for at få en part til at repræsentere dig som køber i en eventuel boligsituation.