Hverdagen kan være fyldt af kedelige gøremål, som tager pladsen fra andre og langt sjovere ting. Med et fuldtidsjob, rengøring, tøjvask og madlavning er der ikke plads til mange ture på stranden eller sjove aftener i byen.

 

Det kan være nødvendigt nogle gange at tilbringe en lørdag aften alene hjemme, så du kan komme i bund med det rod og støv, der måske efterhånden har overtaget dit hjem. Og det er kedeligt.

 

Vi har sat os for at finde frem  til forskellige løsninger til dig, der hader at bruge tid på kedelige ting – uden at du skal betale en herregård for det. Så kan du få mere tid til alt det sjove  med god samvittighed.

 

 

Hjælp til at holde hjemmet rent

Får du koldsved ved tanken om rengøring, så kan du altid bestille professionel rengøringsservice. Det gælder både som privatperson og hvis du har et firma. Med rengøringsvogne og gode teknikker, kommer der folk ud og gør rent for dig, mens du kan bruge tiden på andre og sjovere ting.

 

Er du nervøs for, at du ikke har råd? Så kan du også vælge at optimere det rengøringsudstyr, du allerede har, så rengøringen kan blive lidt mere spiselig. Med det nyeste indenfor rengøringsprodukter fx fra cleanmanagement.dk kan rengøringen måske faktisk gå hen og blive helt interessant.

 

Vælger du at gøre rent hjemme eller i dit firma selv, så kan du gøre det lidt hyggeligere med hjælp fra venner, lidt musik i ørene og gode snacks til pauserne. Beløn også eventuelt dig selv bagefter med en kold øl eller noget andet lækkert, så der er en gulerod at se frem til, mens du sveder med støvsugeren.

 

 

Få maden bragt

 

Et andet ofte ubelejligt indslag i dagen er madlavning. De fleste af os vil gerne spise både sundt og varieret. Men det er der desværre ikke altid tid til i en hverdag, hvor tingene går stærkt.

 

Føler du, at det sejler lidt for din madlavning? Så kan du overveje, om du skal tilmelde dig et af de mange madkasse-tilbud. Du kan få alt lige fra lækre, økologiske færdigretter til frugt og grønt eller måske er du mere til en masse nemme opskrifter og tilhørende ingredienser? Så kan du nemlig lave maden selv uden at skulle stå for udmattende indkøb.

 

Det kan også være, du skal give dig selv lov til at spise take away en gang eller to om ugen, bare så du får lidt luft og tid til andre ting end at svede over kødgryderne. Der findes en række både godt og sunde alternativer til dyrt og dårligt take away. Særligt i de større byer er det faktisk noget af en præstation, hvis du ikke i løbet af de første ti minutters gåtur, finder noget, der falder i din smag.

 

Alternativt til gåturen kan du også vælge at få maden bragt. Så er det faktisk bare at åbne øren og tage imod den ret, du skal spise, mens du ser din yndlingsserie, læser en god bog eller nyder varmen fra pejsen.