Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Der skal ikke meget til, hvis du gerne vil have mere sex. Vi giver dig her fire bud på, hvordan du kan opnå det.

Det er nok de færreste, der ville sige ja, hvis de blev spurgt, om de fik for meget eller tilpas med mængder af sex. De fleste vil gerne have endnu mere, end de har nu: det er lige meget, hvor mange gange om ugen de gør det. Men hvis du gerne vil have mere sex, er der nok nogle ting, som du skal til at ændre på, for at få det til at ske – for det kommer ikke til at ske helt af sig selv. Du er nødt til at komme i aktion; på flere måder.

Denne guide henvender sig både til mænd og til kvinder, så begge køn kan få gode råd til, hvordan de kan få mere sex i 2018.

Forfør ham, og tænd dig selv med bundløse trusser

Nogle gange er det faktisk ikke særlig meget, der skal til, for at du som kvinde kan få noget mere sex. Ved at klæde dig lidt anderledes kan du lokke ham væk fra tv’et, computeren, eller hvad det nu ellers er, der tager hans tid. Du kan for eksempel købe et par bundløse trusser. Det er helt sikkert noget, som, han vil, synes er frækt.

Derudover er der også den fordel ved trusserne, at de kan være med til at tænde dig. Nogle bundløse trusser har nogle perler, der sidder mellem kønslæberne. Når du går med dem, kan de derfor stimulere dig.

Dyrk mere motion

Der er flere grunde til, at det er vigtigt, at både mænd og kvinder dyrker mere motion, når de gerne vil have mere sex. Først og fremmest er motion med til at øge din følsomhed overfor kærtegn. Det er jo unægtelig vigtigt, når du har sex.

Motion er derudover også med til at øge dit selvværd. Det skyldes dels, at du kommer i bedre form, så du bliver flottere at se på, dels at motion udløser en række gode stoffer i din hjerne, der er med til at give dig mere lyst til sex.

Drop tv og computer

Nogle mener, at den bedste prævention, der er opfundet, er et tv. I dag kan vi vist også godt tælle computerne med. En dansker bruger i gennemsnit 2 timer og 38 minutter foran fjernsynet, og det kræver ikke store matematiske kundskaber at se, at du snildt ville kunne skære en time eller to ned på tv-forbruget om ugen og stadig have masser af tid til at følge med i dine yndlingsserier. Den time kunne du jo så meget passende bruge på sex i stedet.

Gør mere rent

Dette råd er mest til mændene. For en af grundene til, at mange mænd ikke får så meget sex, som de gerne vil, er, at deres koner og kærester har travlt med alle mulige andre ting. Som for eksempel at gøre rent. Selvom I deles om de huslige opgaver, har hun ofte alligevel en mental to do-liste over, hvad I skal have gjort. Ved at komme hende i forkøbet og gøre rent, kan du være heldig, at hun ikke stresser så meget og dermed har mere tid til dig.