Vi kender det alle. Hverdagen bliver hurtigt ensformig og triviel. Vi når kun lige akkurat de vigtigste ting. Eller gør vi? Mange har tendens til at nedprioritere sin partner. Børn, madpakker og arbejde kommer i første række. Hvis ikke det skal blive for lidt for den ene part, er det vigtigt at huske at sætte pris på hinanden. Det er vigtigt selv med de små ting i hverdagen, som gør den modsatte part glad. Hvis I er oprigtigt glade, vil det smitte af på jeres hele familie. Jeres børn vil opleve at kunne gå til hverdagen med et ægte smil og en grundlæggende tilfredshedsfølelse i kroppen.

Tag tid for jer selv, og nyd hinanden

Et af de vigtigste elementer i et parforhold er tiden sammen. Når hverdagen tager over, er det vigtigt, at I sammen tager jer tid til hinanden. Det kan I eventuelt gøre ved at tage væk en weekend eller sende børnene på ferie. At ønske alene tid sammen med sin partner betyder ikke, du er en dårlig forælder; det betyder, at du netop sætter pris på at holde sammen på din familie. Derfor må du ikke lade den dårlige samvittighed overtage.

Når du endelig har tid alene med din partner, bør I gøre det, der gør jer glade sammen. Gøre ting, som giver jer begge energi. Det kunne eksempelvis være at tage på et spaophold eller i et sommerhus. Hvis I ønsker at være hjemme, kan I lave jeres eget spa. Tag et langt varmt bad, tøf rundt i jeres morgenkåber, og nyd stilheden og hinanden. Har din mand ikke en morgenkåbe, finder du et stort udvalg, som tilbyder markedets bedste morgenkåber på denne side. Mens I befinder jer I en afslappende morgenkåbe, kan I lave et lækkert måltid. Og hvis I ønsker at sætte afslapningen på sit højeste, kan I også bestille udefra. Gør middagen lidt ekstra ved at åbne en flaske vin eller to, og indånd kærligheden mellem jer. 

Overrask din partner med de små ting

Det at tage væk for en tid er formentlig et drømmescenarie for de fleste par. Tiden må her tillægges som den største begrænsning. Men selvom der ikke er tid til at tage en weekend for jer selv, betyder det ikke, at kærligheden er slut. Der findes mange måder, hvorpå I kan opretholde kærligheden mellem jer.

Du kan skrive små sedler til din partner. Disse kan du gemme i madpakken eller på hovedpuden. Du kan også direkte give din partner disse sedler. Du kan blandt andet skrive, hvorfor du elsker din partner. Hvad er det, der gør dig glad, når du ser på ham eller hende? Hvad er det, der får dit hjerte til at banke en ekstra gang? Sådanne sedler vil med garanti få din partner til at blive blød i knæene og selv genopdage kærligheden mellem jer.

Når du giver ud af din kærlighed til din partner, vil du måske opdage selv at få noget igen. Sådanne erklæringer medvirker til et langt stærkere parforhold, der er bygget på ærlighed og kærlighed. Du viser, at du respekterer din partner, og du fortæller direkte, hvor meget du elsker at have valgt ham eller hende at tilbringe størstedelen af dit liv med.