Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Red Hat, verdens førende leverandør af open source-løsninger, offentliggør i dag den officielle lancering af Red Hat Cloud Infrastucture 5 med effektive administrationsmuligheder via Red Hat Satellite.

Red Hat Cloud Infrastructure er en komplet løsning, der støtter organisationer i overgangen fra traditionel datacentervirtualisering til OpenStack-drevne skyløsninger. Med Red Hat Cloud Infrastructure 5 kan brugerne nu administrere deres virtualiserede og OpenStack-baserede miljøer samtidigt via en enkelt konsol.

IT-organisationer er midt i et systemskifte fra traditionelle virtualiserede miljøer til skyarkitektur, og de kæmper med at flytte arbejdsbelastninger fra en infrastruktur til en anden og samtidig bevare håndterbarhed og politikker ved flytningen til de nye platforme. Red Hat Cloud Infrastructure er designet til at løse denne udfordring og gøre det muligt for organisationerne at opbygge og administrere private IaaS-skybaserede løsninger på den eksisterende datacentervirtualisering.

Red Hat Cloud Infrastructure 5 inkluderer:

· Red Hat CloudForms, en administrationsplatform til hybride skyer, der giver overblik og kontrol over den eksisterende virtualiserede infrastruktur, og giver brugerne mulighed for at distribuere, overvåge og administrere skytjenester på tværs af virtualiserede miljøer samt offentlige, private og hybride skyer.

· Red Hat Satellite, en omfattende løsning, der giver adgang til en komplet livscyklusadministration af alle komponenter i Red Hat Cloud Infrastructure, herunder fysisk infrastruktur og arbejdsbelastninger.

Cloud Infrastructure 5

Cloud Infrastructure 5

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, en skalerbar IaaS-løsning, der giver en åben og fleksibel platform til private skyer baseret på OpenStack, som integreres og optimeres til Red Hat Enterprise Linux.

· Red Hat Enterprise Virtualization, en komplet løsning til datacentervirtualisering til Linux- og Windows-baserede arbejdsbelastninger, der giver brugerne mulighed for at skabe en fleksibel og sikker virtualiseringsplatform.

· Som tilvalg findes også Red Hat Inktank Ceph Enterprise Storage, som er det perfekte valg af softwaredefineret lagring til OpenStack, der tilsammen giver optimal ydeevne og skalerbarhed i skymiljøer. Baseret på standard x86-servere med internt drev, også SSD.

Tidligere på året lancerede vi Red Hat Satellite 6, der giver kunderne en samlet administrationskonsol til håndtering af de værktøjer, som kræves til at opbygge, implementere, vedligeholde og lukke systemer. Red Hat forbedrede også kundernes mulighed for at administrere hybride skyer med lanceringen af CloudForms. CloudForms understøtter nu private og offentlige skyplatforme med en bred vifte af hostingalternativer, inklusive OpenStack, Red Hat Enterprise Virtualization, Amazon Web Services, Microsoft System Center Virtual Machine Manager og VMware.

— Hybride miljøer er en del af de fleste IT-afdelingers dagligdag, og virksomhederne ønsker at tage skridtet ud i skyen ud fra deres egne vilkår og tidsplaner. Red Hat Cloud Infrastructure tackler disse udfordringer ved at levere software til både livscyklusadministration samt administration, der strækker sig fra fysiske, virtualiserede- og skymiljøer. Red Hat Cloud Infrastructure er en af ​​de mest omfattende infrastrukturløsninger i skyen, fortæller Joe Fitzgerald, global leder af Cloud Management hos Red Hat

Webcast

Den 19. november 2014 kan du deltage i webcastet “Building and Managing a Hybrid Cloud with Red Hat Cloud Infrastucture”, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Webcastet afholdes af Gary Chen, Research Manager hos IDC, og James Labocki fra Red Hat.