Guld har altid været et meget eftertragtet materiale. Prisen på guld kan variere meget, fordi den styres af udbud og efterspørgsel. I øjeblikket oplever man, at guldprisen er meget høj. Den har været stigende gennem en længere periode og det har fået folk til, at spekulere i om det er nu man skal sælge sit guld. De fleste har ejer noget guld i form af smykker og lignende, men mange er faktisk ikke klar over hvor meget det er værd.

Historisk høj guldpris – sælg dit guld i dag!

Man oplever gang på gang at folk, der sælger sit guld bliver overrasket over, hvor meget de rent faktisk kan få for det. Eftersom guld er en varer, hvor prisen er flydende, så er det vigtigt at man for solgt det på det helt rigtige tidspunkt. Verdensøkonomien har gennem de seneste år været præget af stor usikkerhed, og det har medført en historisk høj guld pris.

Det er dog vigtigt, at man husker på at det ikke kun er markedsprisen, som afgøre prisen på ens guldsmykker. På siden Seroguld.dk kan du nemt og sikkert sælge dit guld, og her er deres beskrivelse af hvad guldprisen afhænger af udover markedsprisen:

  • Prisen på dit guld afhænger af guldets kvalitet, dvs. guldets karat, samt mængden, samt antallet af gram rent guld, dit smykke indeholder.

Karat er nok et ord, som mange guldejere er bekendt med. Karaten beskriver guldets renhed. Man vil typisk gå fra 8 karat som er 33,3% rent guld og helt op til 24 karat, som er 99,9% rent guld. De fleste guldopkøbere laver en grundig analyse af guldet inden man sælger det til dem. På den måde kan man være sikker på, at man får den rigtige pris for ens guld. Flere guldopkøbere heriblandt føromtalte, Seroguld.dk, tilbyder en prisgaranti, som betyder at man hvis man får en højere vurdering hos en anden opkøber, så matcher de denne pris.

Læs mere om salg af guld her.