Udklædningsfester bliver stadig mere og mere populære og på nettet finder du masser af webshops, hvor du kan købe det helt rigtige kostume til udklædnings- eller temafesten. Der er både naturtro, sjove og så naturligvis de mere uartige. Læs med her og find inspiration til din næste festudklædning

Selv om vi som voksne måske nok synes, det kan virke grænseoverskridende, så er udklædningsfester nu en gang sjovest, hvis alle kommer udklædte og gør sig lidt umage med sin udklædning. Samtidig giver udklædnings- eller temafester os en mulighed for at genbesøge barndommen eller måske bare udleve den indre drengerøvs- eller lillepigedrøm om at give den gas som denne eller hin film- eller superheltekarakter.

Stort udvalg af kostumer på nettet

Uanset bevæggrunden så er udvalget af kostumer stort og alsidigt på nettets mange webshops og priserne er lave – faktisk oftest så lave, at det ikke kan betale sig at leje kostumet eller selv gå i gang med symaskinen, sådan som vores mor oftest gjorde, dengang vi var børn.

Kvaliteten af de mange kostumer er da også i orden. Det er ikke det samme billige sprøjt, som de kostumer du kan købe til ungerne i den lokale Fakta eller Netto til fastelavn eller halloween. De her kostumer kan holde til at blive brugt – og det er nok især heldigt, hvis du har købt et af de lidt frækkere af slagsen.

Vigtigst er det selvfølgelig at finde den rigtige størrelse, hvorfor du altid bør tjekke webshoppens størrelsesguide – hvis de altså har en. Så er du helt sikker på, at du får bestilt et kostume, der hverken er for småt eller for stort.

Mandekostumer

pirat kostume

Som altid har kvinderne det nemmest – hvorfor kommer vi tilbage til. Men efterhånden er der også kommet rigtig mange gode mandekostumer på markedet. Så uanset om du vil give den som gangster, flykaptajn, Elvis eller tyroler med lederhosen und alles, så kan du få ordentlige kostumer i voksenstørrelser.

Du kan naturligvis også nyde barnefriheden til at springe ud som superhelt, cowboy eller nogle af de andre typiske børneudklædninger. Det er altid populært uanset alder. Drenge er og bliver jo drenge, når alt kommer til alt, ikk?

Søde og frække kostumer til kvinder

charleston kostumeSom sagt har kvinder det nemmere. De kan altid spille på deres køn og skal det være frækt, så behøver du ikke handle hos en online sexshop. De fleste kostume-webshops har et bredt udvalg af frække og forførende kostumer til kvinder i alle aldre og former. Her er både skolepigeuniformer, skrappe politidamer og letlevende burlesk-sangerindekostumer. Det skal nok få herresiden til at spærre øjnene op og give dem trækninger visse steder.

Men selvfølgelig finder du også alle de søde kostumer, du ville ønske, det havde været muligt at købe, da du var en lille pige, samt de klassiske som f.eks. charleston-kjoler, barbie- og prinsessekostumer, samt en dejlig, frisk indianerpige.

Nemt at vælge i det store udvalg

På trods af det store udvalg, tilbyder de fleste webshops en tilgang til de mange kostumer, der gør det nemt at vælge det helt rigtige.

Således er de fleste kostumeshops opdelt i børne-, herre- og kvinde-kostumer, samt en sektion med forskellige temaer. Ved temaerne skal du dog være opmærksom på, at der kan være børnekostumer imellem – så hold øje med størrelserne.

Vil du selv have syn for sagen, så besøg en af nettets største kostume webshops, Festli.dk og se det store udvalg, hvor billederne på siden er lånt fra.

God fornøjelse med udklædningsfesten.