Ny grundform – et endnu bedre produkt

Hos webbureauerne hviles der sjældent på laurbærrene. Og det er der flere grunde til. For det første opererer de i en branche, hvor tiden aldrig står stille, konkurrencen er benhård og der vil som udgangspunkt altid være nogle elementer, som man kan forbedre og optimere på. Derfor har ErhverhvsHjemmesider.dk lagt sig i selen og skabt en ny grundform, der giver kunden en endnu bedre hjemmeside til prisen. Nu kan hjemmesiden laves hurtigere og nemmere – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derudover har hastigheden og sikkerheden fået et skub i den rigtige retning.  Men hvad er det reelt set de har skabt – det får du svaret på i denne artikel.

En lang række af fordele

Uden at gøre det alt for teknisk og kedeligt, så er nogle af de ændringer, som ErhvervsHjemmesider.dk har foretaget, med til at gøre produktet endnu skarpere, når kunden skal have en ny hjemmeside. De har kort fortalt formået at gøre hjemmesideprisen endnu mere tiltalende og konkurrencedygtig ved at tilføje en række plugins til den grundform, som kunderne får, når de bestiller en ny hjemmeside. På denne måde er hjemmesiden blevet mere håndgribelig og nem for både udvikleren og får kunden, når den bliver overdraget.

Nogle af fordelene er blandt andet at finde i en optimeret cache (indlæsning af data). Det betyder, at hjemmesidens speed er blevet markant bedre takket være WP Super Cache, som er et effektivt WordPress-plugin.  Samtidigt med det, er WordFence, et sikkerheds-plugin, ydermere med til at gøre hele hjemmesiden sikker og funktionsdygtig. Optimeret specifikt til denne grundform.

Det er blevet lettere for kunden

På bundlinjen står vi altså tilbage med en ny grundform og et endnu bedre produkt, som kunderne nu kan få til en konkurrencedygtig pris. Dertil er det blevet nemmere for kunden at håndtere hjemmesiden efterfølgende. Og det skaber grobund for tilfredse kunder, der ikke skal bruges alverdens tid på at trykke rundt på hjemmesiden, men snarere kan kanalisere deres tid over på at passe deres forretning og udvikle på denne, mens hjemmesiden mere eller mindre passer sig selv. Derfor er vi, hos ErhvervsHjemmesider.dk, stolte af at kunne lancere vores nye grundform til alle interesserede og ambitiøse kunder. Du kan selv udregne din skarpe hjemmeside her.