Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Går du og drømmer om at komme i form? Eller måske du er påbegyndt noget konditionstræning, og måske andre træningsformer, men ikke helt har fundet den type træning, der passer bedst til dig? Der er mange, der dyrker løbetræning, cykler eller dyrker styrketræning. Men det har måske ikke helt fanget dig? Så skulle du prøve en bruge en romaskine.

Romaskinen skåner led og sener under træningen

Denne træningsmaskine har vundet meget frem på det seneste, da den er så speciel, som den er. Til forskel fra eksempelvis løbetræning, så er romaskinen meget mere skånsom over for dine led og sener. Når du løber, så får kroppen automatisk nogle stød, hver gange du sætter foden i jorden. Dette er langt fra et problem for alle, men har du et problem, der gør, at du skal tage ekstra hensyn til sine led og sener, så kan det være mere skadeligt end gavnligt.

Der skiller romaskinen sig markant ud. Dine fødder er hele tiden placeret på pedalerne, så du helt undgår nogen som helst form for stød gennem kroppen under træningen. Samtidig er det en slags allround-træningsmaskine, da den ikke kun træner ben eller arme, men faktisk træner hele kroppen på samme tid.

Med en romaskine, kan du derfor både træne din kondition og dine muskler, uden at overbelaste noget. Du sætter helt selv tempoet under træningen, så det er afstemt efter din fysik og kondition, ligesom du selv kan afstemme den tid, du træner i.

Sådan virker en romaskine

Når du bruger en romaskine, så sidder du på et sæde, der kan glide frem og tilbage under træningen. Fødderne er solidt placeret på pedalerne, som de ikke fjernes fra, mens du træner. Du bruger dine benmuskler til at skubbe kroppen frem og tilbage, mens sædet og din overkrop glider med.

Med hænderne holder du fast i et håndtag, som er tilkoblet romaskinen med en snor. Denne trækker du i, mens du har godt gang i at træne benmusklerne, så du får en god rytme. Når du trækker på denne måde og skubber fra med benene, så er det ikke kun arme og ben, der bliver trænet.

Du træner i høj grad også dine mavemuskler, som spændes, når du bruger de andre muskelgrupper. Du vil derfor opleve, at maven strammes op i takt med at du træner flere gange. Du vil også få styrket ryggen, når du træner med en romaskine.

Romaskinen er den ideelle træningsmaskine til dig, der:

  • Ønsker at få strammet hele kroppen op.
  • Ønsker bedre kondition.
  • Har en skade eller lignende, der medfører, at sener og led ikke må overbelastes.

Dette er derfor den ideelle træningsmaskine til dig, der gerne vil have strammet hele kroppen lidt op, få lidt bedre kondi og især også til dig, der skal tage ekstra hensyn til dine led og sener.  Romaskinen gør træningen sjov, og så er det fedt, at man så hurtigt kan se resultater ved at træne med den. Du kan finde et stort udvalg af romaskiner på denne hjemmeside, hvor du helt sikkert kan finde en model, der passer til dig.