Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Forestil dig det lige: Din egen pengemaskine, der arbejdede på højtryk for dig dag og nat. Vaskeægte passiv indkomst, som du ikke skulle knokle for, fordi du havde knækket internettets kode.

Den drøm sidder mange mennesker verden over og prøver at realisere med affiliate marketing. De laver sider, der sender de besøgende videre til webshops i hele verden. Hvis den besøgende svinger kortet i netbutikken, så får den enkelte affiliate marketer en provision som tak for hjælpen.

Det er hobby for nogle, arbejde for andre og benhård business for nogen tredje.

Her knokles der allerede fra morgenstunden.

dogmeaffiliate

6 unge mænd bygger pengemaskine lidt uden for Aarhus

Seks danske onlinenørder har sat sig det mål at bygge sådan en affiliate pengemaskine. Udgifter må der ikke være nogen af, så de bygger det hele fra bunden. De bygger det sammen, sætter det op live så hele verden kan følge med, og laver alt selv.

Men det er ikke nok for drengene, de har sat fem dogmer op for sig selv, der skal begrænse deres rammer. Den hårdeste er, at de kun må bruge 10 timer (lørdag den 17. januar 2015 klokken 9 – 19) på projektet. Derefter skal siden stå og generere passiv indkomst.

De gør det for at udfordre tanken om passiv indkomst. Både for at vise for dem selv, at de kan, men også for at vise, at affiliate marketing ikke længere er et slaraffenland, hvor du kommer sovende til en livslang pension med guldbelagt kant.

Hvis du vil følge med i projektet, så skriver drengene løbende om deres projekt på dogmeaffiliate.dk. Men det er jo endnu mere spændende at se selve siden (der er konceptudviklet, bygget og promoveret på kun 10 timer en lørdag i januar) – den finder du på perfectmen.dk.

Hvad nåede de så?

Vi har talt med drengene imens de var i fuld sving med projektet. Mark Buskbjerg (der til daglig arbejder som antropolog) fortæller:

”Lige nu står vi midt i det hele. Der er masser af opgaver på vores tavle. Nu kommer der heldigvis snart sponsorpizza fra marketers.dk, så det bliver godt lige at slå hovederne sammen og gøre status. Vi har klart fået udviklet et stærkt koncept, der både kan tiltrække opmærksomhed fra søgemaskinerne og sociale medier. Vi er ved at udvikle et tool, der er ret sjovt, og der bliver hamret godt i tastaturet for at få skrevet rigeligt med tekster.”

Vi er spændte på at følge drengene i de kommende måneder. De har lovet at udgive indkomstrapporter, hvor alle detaljer offentliggøres. Så kan du forsøge at gøre dem kunsten efter.