Apple lancerede i september sidste år, den nye iPhone 6. Den blev modtaget med stor glæde og mange har i dag købt en iPhone 6. Den nye iPhone 6 indeholder en masse nye og spændende funktioner, som ifølge mange har betydet, at det er den bedste iPhone nogensinde. Der bliver i øjeblikket solgt cirka 30.000 iPhone 6 i timen, så det er virkelig en smartphone, som folk har taget til sig.

At så mange har taget den nye iPhone 6 til sig er måske lidt overraskende, når man kigger på hvad den koster. iPhone’s har altid været nogle af markedets dyreste smartphones og iPhone 6 er ingen undtagelse. Det er en meget dyr smartphone, men man får selvfølgelig også en del for pengene. Man får både en suveræn smartphone, men i den grad også en design perle.

Tjek flere forhandlere inden du køber iPhone 6

Den nye iPhone 6 ligger generelt på en pris, som er meget ens med den pris, som forgængeren, iPhone 5S også befandt sig på. Priserne på den nye iPhone 6 varierer en del. De afhænger primært af hvor mange GB hukommelse du ønsker, at din nye iPhone 6 skal have. Det var tidligere muligt at få en 16GB/32GB/64GB, men med iPhone 6 er det lavet om. Man kan i stedet få, 32GB/64GB/128GB.

En iPhone 6 med 32GB er naturligvis den billigste og den med 128GB er en del dyrere. Udover forskellen i priserne på de forskellige GB, så er der også stor forskel på den pris, som de forskellige forhandlere kan tilbyde. Prisen fra forhandler til forhandler kan faktisk variere med over 1000 kr. Der kan altså være mange penge at spare, hvis man vælger den rigtige forhandler. Prisen på din nye iPhone 6 afhænger i høj grad af dit abonnement. Hvis man vil slippe for alle de uigennemskuelige afbetalings- metoder og oprettelsesgebyrer, så skal man købe sin iPhone 6 uden abonnement.

En 32GB iPhone 6 vil typisk koste lige omkring 5000.- hvis man køber den uden abonnement. Har man svært ved at gennemskue de mange priser og få overblik over forhandlerne, så kan man med fordel kigge på en prissammenligningsside. Her vil man ofte kunne finde smart tabeller, som har listet de forskellige forhandlere op efter, hvilken pris de kan tilbyde, så man hurtigt kan få overblikket og vælge den helt rigtige forhandler.

Se iPhone 6 priser her

iphonepristjeck