Når I starter planlægningen af julens mange festlige aktiviteter i sommerferien, har I både tiden til det og kan være sikre på at få de firmajulegaver, festlokaler til julefrokosten og andre ting, som I er på udkig efter.

Når du har en virksomhed, skal du altid være ude i god tid i forhold til alle andre. På den måde sikrer du dig, at du er bedst med. Det gælder også, når I skal have planlagt julens arrangementer i virksomheden. Der nytter det ikke noget at prøve at planlægge det hele i sidste øjeblik; både festlokaler til julefrokosten, gløgg til juleafslutningen og firmajulegaverne skal bestilles i god tid. Det er derfor en god ide at gøre det om sommeren.

I mange virksomheder er der heller ikke lige så travlt om sommeren som i resten af året. Det vil derfor være oplagt, at du beder en af dine medarbejdere om at komme med nogle forslag til dig i forhold til, hvad der vil være de bedste firmajulegaver, den bedste julefrokost og lignende. Så kan du som chef hurtigt tage stilling til forslagene.

Sådan finder du de rigtige julegaver til medarbejderne

Alle medarbejderne sætter stor pris på at få en gave af deres arbejde, men for mange er det langt fra tanken, der tæller. Det må derfor ikke bare være en symbolsk gave, som du kommer med. Det kan nemt få dig til at virke fedtet eller få det til at se ud som om, at du ikke værdsætter deres hårde arbejde. Det er derfor en god ide, at du sætter nogle penge af på budgettet til det. Særligt hvis din virksomhed ikke giver bonusser.

Når du har bestemt dig for et budget, bliver det langt nemmere for dig at finde de rigtige gaver til dine medarbejdere. Mange virksomheder giver deres medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave. På den måde bliver flest muligt tilfredse. Det kan være ved, at du giver dem nogle bestemte gaver at vælge imellem. Det kan også være ved, at du giver dem et gavekort til firmajulegaven. På den måde kan de selv vælge frit blandt mange hundrede forskellige ting. Læs mere på http://www.coredesign.dk/firmajulegaver.

Sådan finder I det rigtige sted til julefrokosten

Når I skal finde et sted til julefrokosten, er det først og fremmest vigtigt, at det er et sted, hvor der er plads til alle. Alle medarbejdere skal kunne være der, hvis de vælger at komme. Derudover skal det helst være et sted, der lægger op til hygge og gode oplevelser. Det kan være en festsal eller en restaurant.

Det er også vigtigt, at du tænker over, at der er mad, som alle kan spise. Der er ofte nogle, der ikke spiser kød, fordi de er vegetarer, ikke spiser brød, fordi de er glutenallergikere, eller har fravalgt bestemte fødevarer på grund af religion eller moralske overbevisninger. En buffet er derfor ofte at foretrække, fordi der vil være noget for jer alle sammen.