Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Engang arbejdede jeg i et firma, der også havde en række legetøjsbutikker, bl.a. i Nærum nord for København. De havde åbent hver dag i hele julen, også d. 23. december. Det blev en af deres bedste dage, for der væltede det ind med singlefædre, der skulle have klaret julegaveindkøbene. Fem minutter i lukketid kom dagens største enkeltsalg, hvor der kom en mand halsende ind gennem døren og udpegede to store metallegetøjsbiler af den gode gammeldags slags, som barnet kan sidde i og træde fremad med pedaler.

De kostede pænt på den anden side af 4.000 kroner stykket, så ekspedienten kunne næsten flyve, da hun lukkede butikken 6 minutter senere. Det kan man kalde sidste udkald.

I denne weekend er det sidste udkald på nettet

I dag bliver der færre og færre der handler i de fysiske butikker. Det er dog lidt et problem for os mænd. For vi kan altså ikke længere trække den til lille juleaftensdag med at købe de sidste gaver. De skal ligesom sendes hjem til os med postvæsnet, GLS, Bring eller en af de mange andre pakketjenester, der efterhånden findes en del af.

De arbejder i døgndrift for tiden og forleden landede der pakker her på adressen kl. 0.10. Det var ikke de sidste pakker fra dagen før, nej det var de første på den nye dag. Selv PostDanmark kører i døgndrift her op til jul.

Men det betyder ikke, at vi kan trække den. D. 22. december er det slut! Det er seriøst sidste udkald, hvis pakken skal nå hjem. Derefter skal du ned i de fysisk butikker og stå i kø. Så i denne weekend er det sidste udkald, mand!

Hvad gør du, når du nu lige mangler…

Kan du allerede mærke panikken? Så er der hjælp at hente her. For hvis du lige mangler de sidste gaver til konen, kæresten eller madammen eller dem til dine børn eller dine forældre, hvor surfer du så hen?

Til hende du holder af – og måske også til ham, hvis du deler køn med din eneste ene – går man aldrig galt i byen med et flot smykke eller et flot ur. Et godt sted at finde det er på Aveny, der har et kæmpe udvalg af alle de kendte mærker inden for smykker og ure.

De har også en rigtig smart sektion med gaveideer. Her klikker du dig frem til det prisniveau, gaven skal koste og så vælter det ellers frem med alverdens flotte og ustyrligt lækre gaver. Det kan være svært at vælge… selv for en mand.

En sikker helgadering

Er vi ovre i gaver til ungerne eller forældrene eller ønsker din eneste ene sig ikke smykker eller ure, så prøv den meget oversete helgadering i form af Bilka. Ja, det er dem med alle de store varehuse, men i stedet for at suse derhen, så besøg onlineudgaven. De har nøjagtigt det samme og de leverer det endda gratis hjem til dig eller til en Swipebox eller pakkeshop i nabolaget.

Så kan det da ikke blive nemmere! Se så at komme i gang.