Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Det er altid manden, der har den fede bil – men nu er det mig, siger Iben Askvig med et stort smil. Hun har netop fået overrakt hovedpræmien i Nova FMs Støt Brysterne kampagne – en sort Renault Zoe.

Hele Danmark støttede i uge 40 kampen mod brystkræft – også Renault, der sponserede hovedpræmien i Nova FM store kampagne – en Renault Zoe elbil.

For nogle uger siden blev vinderen af bilen så udtrukket, og det var en lykkelig Iben Askvig, der fra hjemmet i Karlslunde, modtog beskeden.

“Jeg husker det så tydeligt. Det var lørdag den 4. oktober, og jeg skulle til svømmestævne med mine børn, da de ringede fra radioen og fortalte, at jeg havde vundet konkurrencen. Det var det vildeste opkald”, siger Iben Askvig, der havde taget manden Mikkel og børnene Markus på 12 år og Smilla på 10 år med til overrækkelsen af elbilen Renault Zoe. Det sket hos Kræftens Bekæmpelse i København

Til dagligt arbejder Iben som Business Manager hos IT virksomheden ATEA i Ballerup, så elbilen vil passe perfekt – også selv om Iben faktisk allerede har en bil, men den skal nu sælges.

“Vi havde faktisk talt om at købe en elbil som bil nummer to, men var lidt usikre, så det er helt perfekt, at jeg nu faktisk har vundet en. Den bliver min daglige bil til og fra arbejde, og jeg er sikker på, at det bliver familiens yndlingsbil”, siger Iben Askvig.

Støttede brysterne og vandt en bil

Støttede brysterne og vandt en bil

At dømme efter hendes børns reaktion får hun vist ret.” Den er bare for sej og se, den har bakkamera”, udbryder sønnen Mikkel fra bagsædet, da Iben tager den første prøvetur og allerede her får den første oplevelse. ”Den er jo helt lydløs – nej hvor er den fed ” siger hun og takker endnu engang for bilen, inden hun sætter kursen mod hjemmet i Karlslunde. Bagved forsøger manden Mikkel at følge med i sin store 4×4 bil.