Så er X-Factor i gang igen og alle vi tv-slaver sidder trofast hver fredag aften og glæder os til at høre Thomas Blachman svine deltagerne til. Samtidig giver det masser af mulighed for at krumme tæer, når deltagerne synger falsk eller tror de er verdensstjerner – og så slet ikke er det. Men hvorfor dog bare sidde passivt og se på, når du faktisk har mulighed for at tjene penge på dine egne Blachman-evner.

Det fantastiske ved Thomas Blachman er, at han har mod til at sige alt det, vi andre sidder og tænker, når vi ser den ene audition-deltager efter den anden give en tåkrummende præstation. Nogle gange topper han det bare op med uforskammetheder og ondskabsfuldheder – det er de gange, vi synes han går over stregen.

Men hånden på hjertet. Du har sikkert også en indre Thomas Blachman, men er for pæn til at slippe ham løs. Især fordi du ved, at du kommer til at såre andre, ved at gøre det. Her har de to andre dommere lidt mere medmenneskelig medfølelse, men bliver samtidig lidt for vattede at høre på.

Hvor mange timer bruger du på X-Factor?

Men ud over at det er god underholdning, har du så nogensinde tænkt over, hvor mange timer du bruger på at se X-Factor hvert år? Nej, vel.

Programmet kører som regel hen over et par måneder eller tre og med en time om ugen i den tid, programserien ruller over skærmen, bliver det altså nemt til i hvert fald 8-10 timer i sofaen. Det er jo mere end en hel arbejdsdag!

Sats på hvem der vinder X-Factor

Men hvorfor ikke gøre fritiden mere lukrativ? For faktisk kan du satse penge på, hvem der vinder X-Factor! Det er muligt på flere af de forskellige bettingsites på nettet, hvor du normalt kan satse penge på udfaldet af fodboldkampe og andre sportsbegivenheder. Selv hos gode gamle Danske Spil, kan du spiller på X-Factor.

Det er næppe så interessant at satse penge på en vinder lige nu, hvor programserien endnu ikke er nået til live-showene. Men når vi kommer lidt længere frem, kan det blive endog meget spændende at spille med.

Her bliver det også nemmere at spotte vinder-kandidaterne og vurdere dem op imod hinanden. Følger du samtidig med på de sociale medier og på DRs hjemmeside for X-Factor, bliver det endnu lettere at udpege vinderen. For ud fra hvor mange, der synes godt om eller følger de forskellige deltagere på Facebook, får du også en indikation af, hvor mange der hepper på vedkommende.

Det kan være med til at fortælle dig, hvor du skal satse dine penge, når først det bliver alvor.

Sats på X-Factor for bookmakerens egne penge

Er du nu ud i betting på nettet, kan du samtidig udnytte nogle af de mange bonuskoder, som de forskellige bookmaker-sites giver nye spillere. Det er ”gratis penge”, du får forærende, når du foretager din første indbetaling og har en af de bonuskoder, der fordobler din indbetaling op til et vist beløb. Du kan se en oversigt over top 3 bookmaker bonuskoder lige her.

Dog skal du være opmærksom på, at du skal leve op til de regler, der gælder for brugen af bonuspengene, før du kan gøre dig håb om at kunne hæve eventuelle gevinster.