EM 2021, startede d. 11 juni, og du og vennerne kan nu se frem til en hel masse spændende fodboldkampe, hvor der bare skal heppes igennem på Danmark. Og måske du også skal bette på EM 2021, for at skabe lidt ekstra spænding? Du kan bette på alle deltagende nationer, hvad end det er Danmark, Italien eller måske Sverige. Til at bette kan du finde tips, her, som på svensk hedder: tippa em 2021. Få tips til, hvad du kan bette på, så det kan blive ekstra spændende og endnu mere nervepirrende at følge med i kampene. Danmarks første kamp spilles på lørdag d. 12 juni, og hvis det er dig der skal være vært, så er det selvfølgelig altafgørende at du er klar med gode snacks til dine gæster. Men hvad er lige det bedste du kan servere, så du og gutterne har noget at hygge jer med, mens I råber af fjernsynet. 

Chips og dip

Klassikeren over dem alle. Det er altid dejligt med nogle salte snacks, og her er chips bare perfekte. Du kan med fordele lave et par gode dips, som chipsene kan dyppes i. Du kan købe de færdigblandede dip smagsvarianter, eller du kan være kreativ og lave dem selv, med de krydderier som du rigtig godt kan lide. Når det kommer til at vælge chips, så vælg lidt forskelligt, så der er noget for enhver smag – Sour Cream and Onion er altid en sikker vinder, men sørg for at der er et par andre varianter også. 

De sunde valg

Sammen med chipsene, er det også en god ide at have lidt sundere snacks. Du kan f.eks. have gulerodsstænger og agurkestænger liggende i skåle med vand, og disse kan faktisk også blive dyppet i dippen. Du kan også servere en god hummus sammen med dine grøntsagsstænger. Hvis du virkelig føler dig kreativ, kan du også prøve at lave grønkålschips selv. Det er faktisk meget let, og med et drys salt ud over, smager det fantastisk. 

The American Way

Du kan også gå den amerikanske vej og servere lækre varme snacks, inspireret fra USA. Det kunne eksempelvis være Buffalo Hot Wings, serveret med en lækker Blue Cheese dip. Du kan også lave en spinat artiskok dip, som kan spises med tortilla chips. Her skal du ikke være kalorie forskrækket, for denne dip indeholder godt nok spinat og artiskok som er sundt, men derudover skal du bruge parmesan, mozzarella, flødeost og creme fraiche. Hele herligheden blandes sammen og varmes i ovnen. 

Lidt til sulten

Det er også en god ide at servere noget “rigtig mad” så dine gæster ikke spiser sig mætte i snacks alene. Det kan være minipizzaer eller pizzasnegle, eller lækre pølsehorn med ketchup til. Hvis det skal være et helt måltid, så er vinderen over alle vindere selvfølgelig en stor lækker burger med masser af ost og masser af bacon. “Så er der serveret”.