Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Så blev det januar og endnu et år er gået. Ligesom så mange andre sidder jeg endnu engang med et nytårs fortsæt – og ligesom så mange andre rygere er det, igen i år, at røgen skal ud af mit liv. Jeg har haft samme fortsæt adskillige gange og det har aldrig holdt mere end en uge på trods af forsøg med diverse hjælpemidler som nicorette, nikotinplastre, tyggegummi osv. Det har aldrig lykkes mig at holde mig til mere end den 3. januar før jeg har ”snydt” og taget det første hemmelige sug af en cigaret. Efter en uge er der godt gang i røgen og når vi når ind i 2. uge af januar er jeg igen den trofaste kunde der hver dag møder op i kiosken og skal have mine cigaretter. Det er egentlig ikke fordi jeg bryder mig om smagen af cigaretter – især ikke de første par stykker efter en pause – men simpelthen fordi jeg føler et tomrum uden cigaretterne. Et tomrum som en nicorette, tyggegummi eller et plaster ikke kan udfylde.

I år besluttede jeg så at prøve en ny måde. E cigaretter. Flere af mine kollegaer har med stort held skiftet til e cigaretter og opfordringerne om at skifte til damp har været mange. Midt i december besluttede jeg så at forberede mig til et 2015 uden cigaretter. Min kollega på kontoret anbefalede at bestille hos din-ecigaret.dk hvilket jeg på ingen måde har fortrudt. Jeg fandt en rigtig fin rygestoppakke med 2 e-cigaretter og alt hvad jeg skulle bruge for at komme i gang.

1. januar. Traditionen tro en dag der byder på tømmermænd og en sær forøget trang til cigaretter. For mig er rygetrangen altid større når jeg ikke må. Heldigvis var jeg forberedt. Batterierne i startpakken var opladet og e juice fyldt på tanken. Første sug var en overraskelse. En virkelig positiv overraskelse. Smagen var virkelig god og mindede rigtig meget om en helt almindelig cigaret bare uden den grimme smag i munden bagefter. Jeg har deres Danish Tobacco og forstår bestemt godt at det er en bestseller. En ting var smagen, men det vigtige var at trangen til en cigaret fuldstændig forsvandt efter få sug på min nye bedste ven.

I dag er det den 17. januar og jeg har stadig ikke rørt en cigaret i 2015. Dampen fra en e cigaret simulerer oplevelsen af at ryge på en perfekt måde. Jeg kan mærke at jeg suger dampen ind ligesom når man ryger en almindelig cigaret og jeg kan visuelt se at jeg puster dampen ud. For mig erstatter e cigaretterne alle de ting jeg værdsætter ved tobaksrygning. Endelig er jeg fri for røgen uden at lide afsavn. Jeg vil varmt anbefale alle rygere derude at tage kampen op. Med e cigaretter har det aldrig været nemmere at stoppe.

GODT NYTÅR