Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Selv om de sidste blade for længst er faldet af træerne og du har kørt plæneklipperen helt ind for enden af redskabsskuret for i år, så ligger haven trofast derude og venter på dig. Måske kigger du ud gennem vinduet til den kolde have fra din varme stue og tænker, at det er godt, at husene er hule på denne årstid.

Men faktisk burde du tage et nærmere kig på den en gang til. For det er nu, du med fordel kan planlægge dine haveprojekter til næste år og nu, du oftest kan købe materialerne billigst nede i byggemarkedet eller på en af de mange online webshops, der sælger byggematerialer på nettet.

Få hjælp til at anlægge haven online

Kunne du godt tænke dig at indrette haven på en anden måde, men ikke rigtig få hul på bylden, så kunne du starte dine planer med at kigge nærmere på Grønt Havedesigns hjemmeside. På deres inspirationsside og deres blog kan du finde masser af inspiration til, hvordan du skabe en ny og meget mere spændende have.

Du kan også bestille deres haveanalyse og få en komplet tegning af, hvordan din nye have kan indrettes med angivelse af hvilke planter, træer og andre elementer, der skal indgå – inkl. komplet pasningsvejledning. Eller give en haveanalyse i gave til en, du holder af eller som du bare synes trænger til lidt fornyelse i haven.

Køb restpartier ved vintertide

Om vinteren er det lokale byggemarked enten støvsuget for havemøbler eller også er resterne fra sidste sommer kørt ud i den fjerneste af lageret. Sådan er det til dels også i de online byggemarkeder, men kigger du efter begge steder, kan du nemt gøre et kup ved at købe havemøblerne nu. Du kommer nok til at leve med lidt lagerstøv og at det er ”sidste års model”, du køber, men glæden ved langt om længe at slippe af med havemøblerne, resulterer ofte i en ordentlig rabat.

Ikke så langt fra den fjerne krog med havemøbler kan du oftest også finde et restparti havefliser, figurer til haven eller andre beton- eller naturstensprodukter, der ikke er specielt hotte på denne årstid. Her kan du oftest også får forhandlet dig frem til en god pris. Brug din indre krejler og opdagelsesrejsende og trævl byggemarkederne online og IRL igennem for gode knaldtilbud.

Men husk nu, at du skal have et sted at stille tingene derhjemme.

Få overblik over beton- og naturstensvarerne

Skal du bruge beton- eller naturstensprodukter til haven, kan det også være en god ide at kigge på et af de steder på nettet, hvor de har det største udvalg til den billigste pris. Prøv f.eks. FC Betons hjemmeside, hvor du kan bestille belægningssten, betonfliser, kantsten, støttemur-elementer og værktøj.

Her er det nemt at finde alt det, du skal bruge – og har du plads og økonomi til det, kan du jo sagtens købe det hjem nu.