Biopejs ethanol – Har du en udestue, har du sikkert også købt dig en gasvarmer eller terrassevarmer til at varme den op med, hvis den skal bruges i løbet af vinteren. For selv om det er koldt udenfor, er det stadig dejligt at sidde og hygge i udestuen. For eksempel den første snevejrsdag eller når du har så mange gæster, at I ikke kan være i stuen.

—> Se stort udvalg af biopejse HER <—


Men der er ikke meget charmerende over hverken gas- eller terrassevarmere. De giver en dårlig luft og så udvikler de en masse fugt. Så når de er i brug, er det vigtigt, at der er en god udluftning. Samtidig lader deres design meget tilbage at ønske og især den firkantede gasvarmer på fire små kontorstolshjul er en skramlende øjebæ i enhver sammenhæng.

Opvarmning med stil

Så er der noget mere stil på drengen over en bioethanol-pejs i et lækker design. Den er cirkelformet og ligner mest af alt en stor Pacman, som den står der med sin åbne mund ind til flammerne i dens indre. Den fås i hvid og kan opsættes på væggen, og skabe den varme stemning, som er så fantastisk. Den kan hænges på væggen, men den kan faktisk også flyttes rundt på dens elegante hvide fod, som kan være ret svær lige at se ved første øjekast. Ja, faktisk kan du også tage den med ud om sommeren, så den kan bruges til at skabe en romantisk og hyggelig stemning i sommernattens sene timer.

Du kan se et billede af den nedenfor:

bioethanol pejs

Billede udlånt af forhandler biopejs-shop.dk.

Lidt hardcore facts:

  • Dimensioner 60x60x20 cm
  • Lavet i glas og stål
  • Vejer 14,8 kg
  • Kan indeholde 1,5 liter bioethanol
  • Brændetid per opfyldning 2-3 timer
  • Varmeeffekt cirka 2,16 kW

Du kan finde biopejsen her hos Biopejs-shop.dk. hvor du også kan læse meget mere om pejsen.

Den rigtige stemning af lejrbål

Så snart der er tændt op i pejsen breder der sig nemlig en rigtig dejlig og romantisk stemning af lejrbål. De åbne flammer og den direkte strålevarme bringer erindringer frem om et rigtigt bål, men her i helt trygge og røgfrie rammer. For bioethanol hverken ryger, soder eller lugter. Så skulle du have lyst til det, kunne du så ment også tage pejsen med ind i stuen eller i soveværelset, hvis I synes, det kunne give den rigtige stemning. Det var aldrig sket med en gasvarmer!

Bioethanol ryger og soder ikke

Bioethanol er fremstillet af ethanol udvundet fra sukkerroer, majs, korn og kartofler, der er destilleret af flere omgange for at opnå det reneste produkt. Det giver en spritlignende væske, der kan brænde helt uden at afgive røg.

Du skal dog være opmærksom på, at for at du kan bruge en bioethanol pejs indendørs, skal du vælge et mærke bioethanol, der er tydeligt mærket med, at det kan afbrændes indendørs i biopejse. Der findes også mærker, der kun er beregnet til udendørs brug. De er oftest gelebaserede og farvede, hvor bioethanol til biopejse er flydende, klart og helt farveløst.

Bioethanol pejs men hvilken?

Ovenstående er vores favorit. Men der er også rigtig mange andre, og hvilken bioethanol pejs, som du skal have handler jo i høj grad om smagspræferencer, og videre så er der jo også stor forskel på størrelse og pris, når du skal vælge din nye bioethanol pejs.

Nedenfor kan du se et uddrag af det store biopejs udvalg, som der er hos Danmarks førende biothanol pejse forhandler. Du kan klikke på billedet eller her for at se flere bioethanol pejse.

bioethanol pejse