Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

En virksomhed er intet uden sine medarbejdere. Ansatte, der er glade og motiverede, når de møder ind på arbejde, kan skabe langt mere værdi for virksomheden end medarbejdere, der af den ene eller anden grund er trætte af at gå på arbejde. Motivationen hos medarbejderne kan opnås på mange forskellige måder, og det behøver ikke altid at handle om, hvad de ansatte bliver givet i løn. Hvis du er virksomhedsejer og gerne vil skabe ekstra motivation hos dine ansatte, kan du med fordel læse med her, hvor du bliver givet tre gode råd til, hvordan dine ansatte kan blive endnu mere glade for at gå på arbejde.

 

Mere end bare kollegaer

Gode kolleager er vigtigt, når det handler om trivsel på arbejdspladsen. Hvis disse kollegaer tilmed kan blive mere end blot kollegaer, kan det styrke sammenholdet i virksomheden endnu mere. Som virksomhedsejer kan du derfor med fordel facilitere forskellige begivenheder eller aktiviteter, hvor de ansatte kan møde hinanden uden for de faste rammer på arbejdspladsen. Der findes mange forskellige teambuilding-arrangementer, som virkelig styrker sammenholdet mellem de deltagende, og vælger I denne løsning, er I altså garanteret en hel dag fuld af sjov og ”ryste-sammen”-aktiviteter. Dette vil uden tvivl få de ansatte til at komme tættere på hinanden, hvilket i sidste ende kan styrke deres samarbejde og indsats på arbejdspladsen.

 

Sunde tiltag på arbejdspladsen

I løbet af en hel arbejdsdag kan energiniveauet godt ske at falde. Hovedet bliver tungt, og man er bare ikke så effektiv, som man plejer at være. I de situationer kan det være en fordel med en sund snack for at få energien op igen. Her er frugt et rigtig godt alternativ til kaffen og kagen. Bestiller I frugtlevering på arbejdspladsen, vil der altid være frisk frugt til rådighed for medarbejderne, når den lille sult melder sig. På samme tid viser en sådan frugtlevering, at medarbejderne værdsættes, og at du som virksomhedsejer gerne vil tilbyde lidt ekstra luksus i løbet af arbejdsdagen, fordi du sætter pris på dine medarbejdere. Frugtleveringen kan ligeledes være en mulighed for medarbejderne for lige at komme op at stå og få strakt benene lidt, mens de bevæger sig over til frugtkassen for at hente nye forsyninger.

 

Firmafester, alle vil huske og tale om

En firmafest har aldrig slået fejl. En sådan kan både være med til at ryste de ansatte bedre sammen, idet de mødes under mere afslappede omstændigheder, og samtidig kan festen vise, at du som virksomhedsejer sætter pris på de ansattes daglige arbejde og derfor gerne vil arrangere en fest for og med dem. I kan eventuelt gøre det til en tradition, at I holder en firmafest to gange om året – en fest op til jul, hvor alle ønskes god juleferie, og en fest om sommeren, hvor alle ønskes god sommerferie. En firmafest kan både give medarbejderne noget under selve arrangementet, og samtidig kan festen skabe glæde og motivation hos de ansatte efter festen, hvor medarbejderne kan snakke med hinanden om, hvor godt et arrangement det var. Det vigtigste er, at de ansatte føler, at de bliver værdsat og sat pris på, for gør de det, vil de med garanti føle sig mere motiverede til at gå på arbejde – og dét skaber værdi i virksomheden i sidste ende.