Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Står du og skal flytte fra din nuværende bolig, og føler dig overvældet over alle de ting, der skal gøres og ordnes inden, du siger farvel til dit gamle sted? Så er du kommet det rette rengøringsfirma til at klare flytterengøringen. Lad Støvfrit.dk stå for din flytterengøring i København og flytterengøring på Frederiksberg.

 

Undgå ekstra udgifter ved flytning

Vi ved hos Støvfrit, hvor vigtigt det er at aflevere et rent hjem til en ny ejer. Ved at få foretaget en flytterengøring, undgår man ekstra udgifter, som mange boligforeninger tager for rengøring efterfølgende.

Ved at lade Stovfrit.dk klare opgaven, slipper du for disse ekstra udgifter, da vores grundige flytterengøring lever op til de fleste boligforeningers krav. Så ved at lade os stå for din flytterengøring i København og på Frederiksberg, undgår du ekstra udgifter. Hvis der skulle opstå problemer, så rykker vi gerne ud igen.

Vi har en fyldestgørende og grundig flytterengøring, som opfylder de formelle og generelle krav om rengøring for de fleste boligselskaber. Til vores flytterengøring hører også vinduespudsning til.

Efter flytterengøringen vil lejligheden eller huset fremstå, som den dag du flyttede ind. Hvis der fra boligforeningens side er udstedt en checkliste til rengøring, må du meget gerne sende den til os, så vi kan udføre opgaven til punkt og prikke.

Prøv med Rengøring Frederiksberg

Vi udfører alle rengøringsopgaver, vi gør køkkenet grundigt rent både hårde hvidevarer, køkkenskabene og inden i køkkenskabene. Vi gør toilettet rent. Vi ordner alle opholdsrum, og kommer rundt i alle hjørner og kroge. Vores flytterengøring gælder både for hus, lejlighed og erhverv.

Støvfrit.dk udfører flytterengøringer i hele København og på Frederikserg. Herved dækker vi hele København og har et bredt klientel. Vores personale er de mest erfarne og professionelle til at udføre hovedrengøring og deslige. Vi udvælger vores personale nøje, så du kan stole på, at opgaven bliver udført ordentligt.