ANNONCE

Overalt omkring i Danmark findes der tonsvis af forskellige virksomheder. Nogle virksomheder kører derud af, hvorimod andre kommer lidt haltende efter. Hvad er det der gør en virksomhed god, og hvordan overlever den i en verden med så mange virksomheder at konkurrere imod?

Hvorfor skal I overveje et foredrag?

Hvert eneste år er der nye virksomheder i vækst. Ja, nogle gange går det så stærkt, at vi knap nok har bemærket at den forhenværende virksomhed som førhen stod på gadehjørnet, nu er væk, og erstattet af noget nyt og spændende. Men hvordan kan det være, at nogle virksomheder får stor succes og andre få måneder efter åbningen må erklære sig konkurs allerede? Ja, det er svært at svare på, men en måde hvorpå du og din virksomhed måske kan undgå dette, er ved at kigge nærmere på arbejdsmiljøet, og hvad I kan gøre for at bevare motivationen og undgå for meget stress. Måden hvorpå I kan gøre dette er ved at overveje et foredrag. Athenas er en god mulighed når det handler om foredrag. Her finder du nemlig en foredragsholder som kan sit kram, eller i dette tilfælde, mange foredragsholdere der har massevis af erfaring, og hellere end gerne vil holde et foredrag for din virksomhed. Det kan skabe inspiration til at ville udvikle virksomheden endnu mere, og derved opnå større succes på sigt. Men det kan også give dig og dine arbejdsgivere mere motivation på arbejdspladsen og få løsninger til, hvordan I bedst muligt undgår stress.

Gode muligheder for foredragsholdere

Måden hvorpå booking foregår, er ganske simpel. Du trykker ind på forsiden af Athenas, og lige dér står det hele klart og tydeligt. Du skal blot vælge hvilken foredragsholder du ønsker og hvad emnet skal omhandle. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvilken foredragsholder du skal vælge, så kan du rulle lidt længere ned af forsiden, for at se nogle af de mange valgmuligheder du har at vælge imellem. De er faktisk så gode til at holde foredrag på Athenas at de 3 år i træk er kåret til Danmarks bedste foredragsbureau. Så hvis du mangler et foredrag for din virksomhed, så er Athena et rigtig godt bud!