Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Spiller du håndbold, hvad end det er som nybegynder, øvet eller professionel, så trænger dit tøj og udstyr til at blive skiftet ud engang imellem. Det bliver slidt og dermed reduceres sikkerheden også, hvad angår fx knæbind og lignende. Er det derfor på tide at gå på udkig efter nyt, så får du herunder et godt tip til et sted du kan lede.

 

Som dedikeret håndboldspiller er det vigtigt at have det adgang til det rette tøj, gear og udstyr. Dette er for at sikre, at du kan præstere optimalt på banen, og hvis en enkelt lille detalje kan være med til at optimere din præstation, så er det bare om at have styr på det. Har du skader eller har du blot let ved at pådrage dig dem, så er det altid en god ide med støttebånd, der kan afhjælpe smerter og risikoen for at udvikle eller forværre skader. Hos Lagersport kan du finde et bredt udvalg af netop dette. Men her finder du også mange andre ting, der kan hjælpe dig til at yde dit bedste på håndboldbanen. Se mere her, hvor du også kan finde et udvalg af spilletrøjer, -dragter, tasker og meget andet fra Select, hvorfra du altid er sikret produkter af høj kvalitet.

Inviter venner og veninder til VM i fjernsynet

Som håndbold entusiast har du selvfølgelig altid styr på, hvornår henholdsvis kvinderne og mændene spiller VM og EM. Der er nemlig ikke længe til, at de danske håndboldlandshold viser deres talenter frem på direkte tv. Saml derfor dine venner og veninder til en hyggelig aften i håndboldens tegn. Og i den forbindelse er det oplagt at handle ind til et glas vin og lidt snacks. På www.foetex.dk kan du i ro og mag sidde og udvælge dig en god vin du kan servere for vennerne. De har et stort udvalg af både bobler, rød- og hvidvin, og overvejer I en efterfølgende bytur, så kan du også finde spiritus på webshoppen. Du kan desuden se denne uges tilbudsavis derinde og finde ud af, om der er andre ting du absolut må have med i købet. Inviterer du hele flokken på vin, snacks og kvalitets håndbold i fjernsynet, så er der garanti for en god aften i et godt selskab. Se de mange god tilbud på hjemmesiden og lad dig friste.