Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Seneste nye inden for markedsføring i Danmark er en rimende vicevært. Påfundet skal få et ejendomsservice-firma til at generere øget interesse og på sigt kunder.

Viceværten hedder Klaus, og hjemmesiden hedder http://Syrent.dk. Der skal nemlig være godt og grundigt rent, hvis kunden booker en serviceaftale med SyRen, som firmaet hedder.

750 gange Vicevært-Klaus and still counting …

Indtil videre er den sjove video med Klaus, der rimer omkring lyksalighederne ved at feje og pleje grønne arealer, blevet set små 750 gange og bliver ofte set flere gange om dagen af brugere rundt omkring i landet, der deler den.

Måske ikke det store, men resultatet er opnået helt uden reklamepenge og må tilskrives de gode rimevner samt højt humør fra den københavnske herre.

SyRens underside, der omhandler boligforeningers bookning af viceværter i København, lader også til at have fået en del trafik på grund af videoen, hvis man tjekker med E-pressen.dks tilgængelige webtools.

SyRen forklarer omkring det nye påfund, at det ofte er svært at blive husket i erhvervskredse og ude i boligforeninger, hvis man ikke har så mange penge til markedsføring og påvirkning af potentielle kunder. Så for at blive husket må man bare være lidt anderledes ganske enkelt.

“Man kan rime sig til så meget godt, især positive vibrationer og at folk husker en,” siger direktøren uden at tøve. Heller ikke sjældent har man delt syrener ud til erhvervslivets netværksmøder for at gøre opmærksom på firmaets brand – den grønne rengøring og ejendomsservice, nemlig de svanemærkede produkter, der anvendes under pligterne i boligforeninger og på kontorer.

Et andet netfænomen er peberkongen Chili-Claus, men mon ikke viceværten Klaus kan blive det næste store. Vi her på E-pressen gør gerne klar til en ny, fjollet trend, hvis læserne er med på mere webspas.