Står du og skal til at bygge en ny garage derhjemme i privaten? Det er meget vigtigt, at du sørger for at bruge noget tid på nogle grundlæggende overvejelser, inden du begynder på selve projektet, da du ellers vil kunne risikere at løbe ind i nogle alvorlige problemer. Her i artiklen kan du læse meget mere om, hvad du bør overveje, inden du giver dig i kast med at bygge en ny garage. Ved at bruge en smule tid på disse forberedelser vil du med garanti få en langt bedre proces undervejs, og det kan derfor godt betale sig.

Tænk over garagens placering i forhold til lys

Man skal gøre sig mange overvejelser, inden man bygger en garage. Man skal blandt andet tænke over placeringen, materiale, størrelse og så videre. Uanset hvad du vælger i forhold til dette, bør du dog først informere dine naboer om dine planer. Hvis de på nogen måde kan komme til at føle sig generet af dit kommende projekt, vil det hurtigt gå ud over det gode naboskab, hvilket du bestemt ikke ønsker. Herefter kan du begynde at tænke over, hvor din nye garage skal placeres. Du bør i forbindelse med dette tænke over, om placeringen betyder, at der kommer mindre lys ind i dit hus, da dette langt fra er hensigtsmæssigt. Samtidig bør garagen dog være tæt på hoveddøren, så du nemt kan komme til og fra med indkøbsvarer og så videre.

Husk at installere et par stikkontakter

Når du skal bygge ny garage, bør du også overveje, hvordan du får lys derinde. Det er meget praktisk at have lys i en garage, da man ellers ikke vil kunne se noget som helst i de mørke vintermåneder. Generelt er stikkontakter en god idé i en garage, da det for eksempel giver dig mulighed for at støvsuge bilen. Du bør i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at el-arbejde skal udføres af en elektriker. Du bør desuden tænke over, hvilket gulv du ønsker i garagen. Mange vælger et epoxygulv, da det er meget slidstærkt og let at gøre rent.

 

Led vandet væk garagens tag

Endelig bør du gøre dig nogle tanker om, hvordan vandet skal ledes væk fra garagens tag. Det regner som bekendt en hel del i Danmark, hvorfor der uden tvivl vil falde store mængder vand på taget. Dette vand skal enten ledes til en faskine eller husets afløb. Det er muligt selv at etablere en faskine på din grund. Dette kræver dog en tilladelse hos kommunen. Vælger du i stedet den sidste løsning med at lede vandet til husets eksisterende afløb, er dette ikke noget, du kan gøre selv. I stedet skal du have fat i en kloakmester, der kan foretage denne tilslutning for dig, til en rimelig pris.