Er dagen ved at være oppe over, og har du ikke den perfekte gave på plads endnu, er der ingen grund til at gå helt ned med flaget endnu. Det kan være utrolig svært at finde den helt perfekte gave til din partner, for selvfølgelig vil man gerne forkæle hende lidt. I bund og grund handler det ikke om, at det et kvinden, der er svær at købe gaver til, problemet ligger hos dig, manden. Med denne guide kan du hjælpe dig selv til at købe en god gave til din kæreste eller kone. Du kan tage udgangspunkt eller få inspiration af nedenstående ideer, så du er sikret den rette viden, der skal til, for at kunne købe en ordentlig gave til din partner.

 

Hvor starter man

Uden en ønskeliste kan det også være svært at finde på noget selv. Også selvom man får tilsendt en ønskeliste, kan det jo være, at man gerne vil overraske hende med en god gave. Derfor skal du i tænkeboksen, for en neglelak eller et hjemmelavet klippekort til massage duer nok ikke. Hvis ikke du finder på en god gave, og i stedte spiser hende af med noget kedeligt køkkengrej eller noget grimt undertøj, kan det godt være, at hun måske trækker lidt nedad på mundvigene. Du skal i stedet prøve at finde på noget lidt mere personligt. Hvis hun har en yndlingsparfume, eller noget andet du bare er helt sten sikker på, at hun vil blive glad for, så kan dette også godt være en ide. Men hvis du virkelig skal score højt på gaverangen, må du hellere tænke lidt ud af boksen. Det er også en god ide at invitere hende ud på selve dagen, også selvom det er en helt almindelig hverdagsaften. Dermed føler hun også, at du har interesse i, at hun har det godt, og hvem kan ikke lide at blive en smule ekstra forkælet.

 

Oplevelse med klasse

Hvis din partner har alt, og heller ikke ønsker sig noget særligt, hvor du selv tænker, at det ville da bare være en skide god ide at give hende, så køb en oplevelse. Der er masser af aktiviteter eller oplevelser, som hun ville blive utrolig glad for. Du kan undersøge, om der kommer en kunster til landet inde for den nærmeste fremtid, som hun kan lide. Ellers kan du måske invitere hende på Det Kongelige Teater til en forestilling eller måske til noget jazz. Uanset kan man altid peppe det lidt op med en lækker middag ude eller en god drink i byen. Lad endelig vær med at tage hende med til stamrestauranten som måske stadig er helt udmærket. Prøv noget i nyt i stedet, og vis at du også kan være til sjove og anderledes aftener. Du kan også invitere hende på Michelin restaurant, hvor I kan nyde et delikat måltid mad. Find gaven til hende der har alt her, hvor du kan finde forskellige bud på gode oplevelser i kan dele sammen. Der er både noget til den rolige dag, og til hende der godt kan lide ta få lidt af et adrenalinrush.

 

En tur for to

Hvis du gerne vil forkæle hende lidt ekstra, eller det måske er en af de runde fødselsdage, kan du overveje, om du skal invitere hende på et spaophold eller en anden lille tur væk fra hverdagen. Et spaophold kan være yderst romantisk og give jer nogle skønne dage i ro og fred, hvor I kan finde hinanden igen. Hvis I har tiden til det, kan du også invitere hende en tur til et andet land med et dejligt ophold, hvor I kan få nogle spændende dage på sightseeing. Dette er endnu en måde at komme væk fra hverdagen på, og virkelig komme væk, langt væk. Alle problemerne og den stressede hverdag kan I lade ligge hjemme, og i stedet tage på en hyggelig og afslappet tur sammen. Hvis så du har lidt ekstra overskud, kan du booke en eller flere aftener på gode og anbefalelsesværdige restauranter hjemmefra.

Find mere inspiration på Beautyblock.dk