Vi har fundet de bedste iPad Pro 10,5” cover her. For har du investeret i den lækre Apple iPad Pro med 10,5 tommers skærm, skal din investering naturligvis beskyttes med et cover. Helst et heldækkende cover, der både kan beskytte for- og bagside, samt kanterne på denne lidt større og mere slagkraftige iPad.

Apple iPad Pro er den lidt mere slagkraftige iPad, der fås med større skærme end den traditionelle 9,7” skærm, som sidder på den almindelige iPad. Helt nøjagtigt fås de med skærme på enten 10,5” eller hele 12,9”.

Pro-modellerne har samtidig et bedre lydsystem, og var de første iPads, som understøttede den særlige Apple Pencil. Det gør den almindelige iPad også i dag. Men da Pro-modellerne kom på gaden for et par år siden, var det kun dem, du kunne bruge den smarte blyant på.

iPad til samme pris som en god bærbar

De bedre specifikationer på både processorkraft og lyd, samt den større skærm, betyder naturligvis også, at en iPad Pro koster en hel dele mere en den almindelige iPad. Ja, faktisk kan du få en fornuftig bærbar computer for de samme penge. Men sådan en synes de færreste i dag er knapt så anvendelig og mere klodset at have med sig på farten end en iPad.

Til gengæld er iPad Pro’en og især den større skærm mere udsat for ridser, skrammer og skader. For når først du har fået din nye iPad Pro i hænderne, bliver den hurtigt en lige så tro følgesvend for dig som din mobiltelefon.

Beskyt din investering med et ordentligt cover

Derfor vælger mange meget forståeligt også at anskaffe et cover til deres nye Apple iPad Pro. De fås i forskellige udformninger, der enten dækker fronten eller bagsiden af iPad’en. De har hver deres fordele og ulemper. Men den største ulempe må siges at være, at de kun dækker en del af iPad’ens overflade.

Her giver et fulddækkende cover en bedre beskyttelse. Samtidig giver det også mulighed for, at du kan stille din iPad i coveret, så du kan have den stående på bordet og have begge hænder fri. Det er smart, hvis du vil se film eller tv-serier på din iPad Pro. Det gør det også muligt at bruge iPad’en sammen med et BlueTooth-tastatur, uden at den skal ligge på bordet.

Så selv om det heldækkende cover fylder og vejer en smule mere, end de traditionelle ”halvdækkende” covers, giver de både bedre beskyttelse og er mere praktiske i hverdagen.

Køb ikke dit cover, der hvor du køber din iPad Pro!

Prisen på det heldækkede iPad Pro 10,5” cover er naturligvis også større end covers til almindelige iPads og mobiltelefoner.

Især hvis du køber dem sammen med din iPad Pro hos en forhandler. Her koster netop coveret oftest mere, så forhandlerne kan få en bedre avance på salget af iPad’en. For et cover er et nemt mersalg for forhandleren og dermed også en nem måde at få flere penge ud af salget på.

Men oftest vil du kunne finde præcist det samme cover til en lagt billigere pris, hvis du vælger at købe dit iPad Pro 10,5” cover hos en af de webshops på nettet, der har specialiseret sig i covers til mobiler og tablets.

Se f.eks. hvad billige iPad Pro 10,5” covers koster hos CoverButik.dk.

Her kan du få fulddækkende covers til din iPad Pro til samme pris, som du skal betale for et cover til en almindelig iPad. Det er typisk halv pris eller billigere i forhold til, hvis du havde købt coveret samme sted, som du købte din iPad.

Masser af muligheder for specialcovers

Hos de store cover-webshops på nettet, finder du også langt flere bud på smarte heldækkende covers til din iPad Pro 10,5” end hos forhandlerne. De fås både i flere farver og med flere forskellige, flotte motiver. Her er noget for enhver smag, og udbuddet er så stort og bredt, at du nemt kan finde både covers, du synes er flotte og usmagelige. For smag og behag er som bekendt forskellige.

Du kan også få heldækkende i covers i flere forskellige materialer, lige fra de billige plastikcovers over elegante og stilfulde lædercovers til covers i metal. Sidstnævnte fås også i særlige heavy duty-versioner, der er godkendt til brug i militæret. Så arbejder du som kørende håndværker eller tekniker, eller har du job som maskinfører, kan du også få et iPad Pro-cover, der kan klare de strabadser, du udsætter din iPad for i hverdagen.

Mange af specialwebshopperne tilbyder også heldækkende iPad-covers med indbygget tastatur. Det gør din iPad Pro til en fuldgyldig erstatning for den bærbare computer. Så vil du gerne slippe for at skulle slæbe en bærbar og måske en tilhørende taske med, når du er på farten, er et heldækkende iPad Pro 10,5” cover med indbygget tastatur løsningen.

Tastaturet er forbundet til iPad’en via Bluetooth og de mest snedige modeller tillader, at du kan tage tastaturet ud af coveret, så du ikke behøver at sidde med iPad’en lige ret op og ned foran dig.

Tjek de mange bud på heldækkende iPad-covers hos denne forhandler.

Når det skal være mere luksus

Der er naturligvis også nogle af de mange cover-webshops, der har specialiseret sig i mere luksuriøse covers til iPad, iPad Pro og iPhone. Her er skruet max op for både materialevalg og eksklusivt design.

Det gælder for eksempel de covers, der sælges hos cover-forhandleren med det meget sigende navn Lux-Case. De har specialiseret sig i designer-covers i eksklusive materialer og helt unikke design.

F.eks. har de et cover til din iPad Pro, som du vil elske, hvis du er vild med biler. For coveret ligner nemlig et bildæk og fås dekoreret med kanter i flere forskellige farver. Så selv om coveret er mørkegråt, bliver det alligevel utroligt eksklusivt at se på. Kort sagt den bedste gave til bilnørden eller mekanikeren i familien.

Coveret er dog ikke heldækkende. Det dækker kun bagsiden, men har en smart anordning indbygget på bagsiden, der gør det muligt at stille iPad’en fra dig på bordet.

Så uanset hvilken type cover-design, du er til, kan du altid finde et cover, der passer til din iPad Pro 10,5” eller hvad du nu har for en iPad.