Black Friday 2017 er lige rundt om hjørnet og forventningerne til de mange onlinebutikker er høje! Den 24. November tager den amerikanske shopping begivenhed fat, i USA såvel Europa, hvor dagen i de senere år, er blevet mere og mere populær. Nu er D-Day så tæt på, at de fleste ikke kan vente med allerede nu at tjekke de forskellige tilbud, tusindvis af netbutikker vil tilbyde, på dagen.

Ifølge ShopAlikes marketing manager, Beryle Amondi tyder det, igen i år, på at Black Friday er og bliver en yderst vigtig begivenhed for onlinebutikker:

“I år har vi haft en yderligere stigning i antallet af onlinebutikker, der ønsker at tilbyde særlige Black Friday rabatter i deres feed. Der er tilmeldt højere rabatter end før fra shoppene og det glæder os at se, flere har taget traditionen til sig” Efterspørgslen fra de danske forbrugere er der og udbuddet synes realiseret med endnu bedre og flere udsalg i år.

Se her: https://www.shopalike.dk/black-friday-udsalg/

Kunderne kan spare mange penge på de gode tilbud, og derfor er det ikke mærkeligt, at der primært bliver købt ind til julegaverne – så slipper kunderne også for de værste juleræs. Der er især penge at spare på elektronik og lignende, hvor der både er gode rabatter at hente i butikkerne og på nettet. Derudover kan der især spares på køkkenredskaber, møbler, tøj og sko.
Der er altså igen i år ingen beviser for at efterspørgslen af Black Friday vil dale, og derfor bør butikker, både online og de fysiske, gøre sig klar til Black Friday og give forbrugerne det, de tydeligvis søger efter.