Står du tit nede i supermarkedet, hos dyrehandleren eller hos dyrlægen og kigger på alt hundelegetøjet eller poserne med godbidder, fordi du har lyst til at forkæle din firbenede ven? Men kvier du dig, fordi du synes, det er alt for dyrt, alt for kedeligt eller ikke passer til en hund i den størrelse, du har?

Få nyt legetøj og nye lækkerier hver måned

Så er Buddybox måske løsningen for dig. Her får du en pakke hver måned med hundelegetøj og godbidder, der er tilpasset den størrelse, din hund har. Pakken leveres lige til døren, ligesom de grøntsager, fisk og andre ting, du kan købe på samme måde.

Hvad der er i pakken, veksler fra måned til måned. Der er mellem 4 og 7 unikke produkter i pakken hver måned. Oftest vil der både være legetøj, godbidder og forskellige wellness-produkter som hundeshampoo, tandrensere eller lignende.

Tit er det produkter, der måske slet ikke er på markedet endnu og andre gange er det kendte mærkevareprodukter, der normalt ikke er til at komme i nærheden af til den pris, du giver for hele pakken.

Men et er sikkert. Din hund vil føle sig både underholdt og forkælet og hører hunden til de klogere, vil den efter et par måneder reagere overstrømmende, allerede når du kommer ind med den flotte, orange kasse.

Nem bestilling

Du kan bestille dit abonnement på BuddyBox, ved at gå ind på Barko.dk. Her starter du bestillingsguiden ved at klikke på en knap på forsiden. Det er en ganske kort guide på tre trin, hvor du først vælger hvilken størrelse hund, du har. Derefter vælger du hvilken type box, du ønsker og til sidst angiver du adresse og betalingsoplysninger.

Så er det bare at vente på, at den første pakke sendes ud. Pakkerne udsendes til alle abonnenter en gang hver måned og betalingen af pakken sker altid til den første, når der er masser af penge på kontoen.

Gode anmeldelser på TrustPilot

At dømme efter anmeldelserne på TrustPilot er BuddyBox et hit. Med en score på 9.2 og masser af femstjernede anmeldelser er der ingen tvivl om, at mange hundeejere allerede har haft gode oplevelser med deres BuddyBox.

Anmeldelser som ”Jeres produkt er bare super”, ”Super box” og ”Kvalitet” taler sit tydelige sprog og selv de dårligste anmeldelser taler om at blive positivt overrasket.

Der er ingen tvivl om, at hvis din hund for alvor skal forkæles, så er det en BuddyBox der skal til.

Så kan der måske også blive tid til at forkæle de to andre kandidater til mandens bedste ven, mens hunden fornøjer sig med BuddyBoxen.