Fremstående som en af tidens mest interessante trends, er det internationale mix af materialer, der vil løfte et rums stil og skabe en frisk effekt. Materiale mix kan virkelig koble hele dit look sammen, indføre hygge til et ellers trist rum og give et moderne spark til det traditionelle. En blanding af materialer giver også mulighed for at mixe stil og æra – noget som professionelle indretningsarkitekter ofte bruger til stor effekt.

 

Cult Furniture’s nye Cult Living kollektion åbner dørene for trenden af materiale mix, med nøgleprodukter der åbenlyst blander materialer med fantastisk effekt.

 

Wickham Industriel Træ 2 personers sofa med rig mørk eg, metalben og en imiteret læder sæde, henvender sig til dem, der er vilde med møbler fra midten af århundredets industrielle stil. Indra bordlampen kombinerer en messinghals med marmorbase og tilføjer et strejf af Art Deco glamour til det minimale industrielle design. Morgan Industrial Gunmetal barstolen drager fordel af tilføjelsen af et sæde af solid asketræ, som varmer det overordnede udseende og gør det ideelt til både interiør i land-stil og industrielt. Det æstetiske snu Altra Sofabord er en slående stykke design med fornemmelse af midt-århundredets stil. Lavet med en hærdet glasplade til holdbarhed, afsluttet med varme, midt-tonede gummitræben i en geometrisk form, der kontrasterer smukt mod den enkle cirkulære top. De blandede materialer giver alle fordelene ved moderne udvikling inden for design, samtidig med at det overordnede udseende forbliver decideret retro.

 

  1. Cult Living Indra Bordlampe, Hvid Marmor Base, Messing: 412 kr
  2. Cult Living Altra Glas Sofabord, Massiv Bøgetræ: 1925 kr
  3. Cult Living Wickham Industriel Træ Lille 2 Personers Sofa: 3270 kr
  4. Cult Living Morgan Metal Barstol, Asketræ Sæde, Gunmetal: 580 kr