Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Hvis du har fået øje på et hus du gerne vil købe, kan det være en god idé at investere i en eller flere boligadvokater. En boligadvokat er nemlig en stor hjælp da advokaterne har forstand på meget mere
end den almene boligkøber.

Ifølge Advokatjaas.dk er det bedste ved at have en god rådgiver ved jeres side, at I har mulighed for at få hjælp til en masse spørgsmål rent juridisk og lavpraktisk – hvornår skal I feks. indrapportere, hvis der er problemer med hvidevarerne i handlen eller drænet ikke virker omkring det “nye” hus? Og til hvem?!

Hvis du investerer i den helt rigtige boligadvokat har du mulighed for at få hjælp til hvad der skal ske, hvis huset ikke lever op til de krav, som du har skrevet under på i en salgsaftale.

Hvilke krav skal du stille til boligadvokater?

Som vi nævnte i indledningen, er det vigtigt at du får en god boligadvokat, men ved du hvad der kendetegner en god advokat? Mange førstegangskøbere ved det ikke, og hvis du er en af disse
førstegangskøbere skal du bare læse videre.

For det første skal du være sikker på at advokaten rent faktisk ved hvad han snakker om – du kan spørge ind til erfaring, om han har lavet nogle tidligere salg og lignende.

Derudover skal du være sikker på, at det er en boligadvokat som er specialiseret inden for advokatrådgivning. Skødeskrivning og berigtigelse er ikke nok.

Lad advokatjaas.dk hjælpe dig

Hvis du er helt forvirret, og ikke ved hvem der skal hjælpe dig, kan du kontakte Advokatjaas.dk. Advokaterne bag denne hjemmeside kan rådgive dig, uanset om du har brug for rådgivning som privatperson eller som virksomhed.

Derudover er det et af de mindre advokatkontorer hvor de har kunden i fokus – de tænker ikke kun på at skaffe overskud, men for at sørge for at du får den bedste rådgivning.

De kan ligeledes ofte have lave priser, hvilket gør at du har råd til dem uanset budgettet.

En bolighandel er altid dyr, så hvorfor ikke få en fast pris fra en godkendt advokat af slagsen, før der måske går noget galt i handlen allerede?

I kan altid tjekke handler og markedspriser i jeres foretrukne boligområder via f.eks. Boligsiden online.