Næh, noget af blivende værdi, du kan glædes over igen og igen. Læs med og find ud af, hvad vi tænker på.

Du har haft det hårdt på det seneste, ikk?

Udfordringerne har været mange og hver gang har du taget kampen op og sejret! Nå ja, eller også har du ikke og det har gjort dig ked og træt af det hele.

Uanset årsagen så har du bare en gang imellem brug for lidt selvforkælelse – og det kan jo være mange ting. Sig det til konen, kæresten, partneren eller hvad du nu kalder ham eller hende, du deler liv med – og de tænker straks på en bestemt ting! Nå ja, de kan også tænke på at servere din livret til aften eller købe en ekstra god flaske rødvin til maden.

Men det er ikke det vi har i tankerne.

Så kan du tage en tur i byen med vennerne eller tage på fodboldrejse til en af de store klubber, som du så gerne vil.

Men det er heller ikke det vi har i tankerne.

Se også guiden til llvet som tømrer her!

Selvforkælelse af blivende værdi

Næh, nej! Det vi tænker på er noget, der ganske vist er dyrt, men også er godt. Noget du kan glædes over hver evig eneste gang, du bruger det og som dækker alle dine behov inden for det pågældende område.

Det er noget, der kan løse mange af hverdagens små problemer og irritationer, uden at det giver dig sved på panden eller kræver ekstra meget arbejde af dig.

Samtidig er det noget, du hele tiden kan finde nye anvendelser for og som på det nærmeste kan bruges til alt, hvad du møder af udfordringer derhjemme – og nej, du behøver ikke at gå ud i ekstremerne, selv om det nok skal klare dem også.

Har du gættet det? Eller giver du fortabt?

Håndværktøjets schweizerkniv

Ja, den var heller ikke helt nem at gætte, vel?

Det vi har i tankerne er en fantastisk sampak af batteridrevet el-værktøj fra hæderkronede DeWalt – Black & Deckers highend mærke til både professionelle håndværkere og den passionerede handyman, for hvem kun det bedste er godt nok.

Sampak-sættet giver dig alt det bedste fra DeWalt, når det kommer til batteridrevet håndværktøj og sættet kommer med hele 3 kraftfulde 18 W-batterier med hele 4 Ah kapacitet og hele 2 værktøjskufferter.

De 2 kufferter skyldes, at der både skal være plads til en slagboremaskine, en rundsav, en bajonetsav, en stiksav og en LED-lygte. Den slags fylder, især når det er i den velkendte gule DeWalt-kvalitet.

Det her er nemlig maskiner, som også professionelle håndværkere bruger og med 4 amperetimers kapacitet på batteriet, er der lige så meget saft og kraft i maskinerne, som hvis de havde været med ledning.

Se det er hvad vi kalder forkælelse – og en glæde for den indre handyman, der bor i enhver rigtig mand, der læser e-pressen.

Sættet er set billigst hos 10-4.dk – et af nettets byggemarkeder.