Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Det bliver skrevet og sagt igen og igen: Bet365 er verdens største og bedste bookmaker. Førstnævnte kan ikke bestrides, da det kan aflæses i regnskaberne. Men er bet365.dk virkelig den bedste bookmaker for dig, som spiller på sport? Vi tager et kig på den britiske bookmaker og hvordan de har opnået den dominerende position.

 

Først med nye features

Hos bet365 er der langt mellem nye tiltag, men når de kommer, så plejer de næsten at revolutionere branchen. Eksempelvis var bet365 blandt de første med ”cash out”, hvor du før tid kunne lukke dit væddemål og stikke gevinsten i lommen. Det har rigtig mange bookmakere efterfølgende indført.

Det samme gælder det at vise kampene, du kan spille på, via streaming. Her begyndte bet365 for flere år tilbage på det projekt, som flere andre bookmakere efterfølgende har samlet op. Men verdens største bookmaker har stadig det største udvalg af kampe.

 

Sublime bonustilbud, der altid er tilgængelige

Mange spiludbydere skifter ofte ud i deres mange bonustilbud. Her kører bet365 en mere konservativ og stringent stil. Deres velkomstbonus har i mange år været den samme, og på hjemmesiden kan du se en liste med ekstra tilbud og bonuskoder, du kan gøre brug af. Denne skiftes der også yderst sjældent ud i. Her kan du i øvrigt læse mere om bet365s bonustilbud.

 

Simpelt, men godt

Det er ikke et offentligt kendt firmaslogan, men man fristes næsten til at sige, at bet365 vil være bedst i alt, hvad de gør. Deres spiludvalg er det suverænt største i Danmark, du har en nærmest uendelig række af supportmuligheder og den mobile oplevelse er i top. Det som bet365 vælger at gøre, gør de altså suverænt godt.

 

Til gengæld fravælger de også ting. Der er ingen søgefunktion, og de meget populære ”price boosts”, der findes i bookmakerbranchen, finder du heller ikke hos bet365. Noget, de altså har fravalgt helt af dem selv.