Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Apple præsenterede i dag Apple Watch, som er virksomhedens mest personlige enhed nogensinde. Den indeholder revolutionerende nye teknologier og en banebrydende brugergrænseflade med et smukt design, der holder den lange tradition inden for fremstillingen af præcisionsure i hævd. Apple Watch introducerer den specialdesignede Digital Crown, som er specielt fremstillet, og giver brugeren en innovativ måde at scrolle, zoome og navigere på. Digital Crown er Apples mest revolutionerende navigationsværktøj siden iPod Click Wheel og iPhone Multi-Touch.
Apple-Watch

Med Apple Watch kan du kommunikere på nye måder direkte fra håndleddet ved at sende og modtage beskeder samt besvare opkald på din iPhone. Du kan desuden bruge Digital Touch til at sende noget så personligt som din egen puls. Apple Watch introducerer også omfattende sundheds- og motionsapps, der kan hjælpe brugere med at opnå en sundere livsstil. Apple Watch fås i tre forskellige kollektioner – Apple Watch, Apple Watch Sport og Apple Watch Edition.

“Apple har præsenteret verden for adskillige produkter, der er definerende inden for deres kategori: Mac, iPod, iPhone og iPad,” fortalte Tim Cook, Apples CEO. “Og endnu engang er det lykkedes Apple at fascinere verden med et revolutionerende produkt, der kan berige brugernes liv. Det er det mest personlige produkt, vi nogensinde har udviklet.”

“Med Apple Watch har vi udviklet flere teknologier og en helt ny brugergrænseflade specifikt til en enhed, som er beregnet til at have på. Det udvisker grænsen mellem en fysisk genstand og en brugergrænseflade,” sagde Jony Ive, vicedirektør for design hos Apple. “Vi har skabt en hel række produkter, der giver en brugertilpasning uden lige.”

Apple Watch introducerer et revolutionerende design og en iOS-baseret brugergrænseflade, der er skabt specifikt til en mindre enhed. Med Apple Watch kommer Digital Crown, som giver en innovativ og let måde at scrolle, zoome og navigere på, uden at det blokerer for displayet. Digital Crown fungerer også som Hjem-knap og giver nem adgang til Siri. Retina-skærmen på Apple Watch indeholder Force Touch, som er en teknologi, der skelner mellem korte og lange tryk. På den måde kan du hurtigt og nemt få adgang til kontrolfunktioner i apps. Apple Watch introducerer Taptic Engine og en indbygget højttaler. Sammen giver de diskret et helt nyt ordforråd af advarsler og meddelelser, du både kan høre og føle. Apple specialudviklede sit eget S1 SiP (System in Package) for at formindske en helt computerarkitektur til en enkelt chip. Apple Watch indeholder også Wi-Fi 802.11b/g og Bluetooth 4.0, som giver en problemfri parring med din iPhone.

Apple Watch fås i tre forskellige kollektioner – Apple Watch, Apple Watch Sport og Apple Watch Edition – der er tilgængelige i to forskellige størrelser, 38 mm og 42 mm. De smukt udformede og holdbare kabinetter er lavet af specialfremstillede legeringer af pudset og space black rustfrit stål, space grey eller sølv anodiseret aluminium og 18 karat rosa eller gult guld. Apple har også skabt et bredt udvalg af urremme: det højtydende Sport Band af elastomer. Milanese Loop i et fleksibelt magnetisk net af rustfrit stål. Leather Loop i blødt, quiltet læder, som skjuler magneter, der giver en hurtig fastgørelse og justering. Modern Buckle af læder, som lukkes med en solid metallås. Classic Buckle, som er af læder. Og Link Bracelet af rustfrit stål. Apple Watch leveres med et enestående opladningssystem, der kombinerer Apple-teknologien MagSafe med induktiv opladning, der betyder hurtig forbindelse, som klikker på plads.

Apple Watch er et utroligt nøjagtigt ur, der også kan brugertilpasses, så det får et personligt udtryk. Der følger 11 forskellige urdisplay med Apple Watch – lige fra traditionelle analoge display til nye typer, som f.eks. det dynamiske Timelapse-display, Astronomy-displayet med den interaktive og øjeblikkelige 3D-model af jorden, solen, månen og planeterne samt Solar-displayet, der er et moderne solur. Du kan brugertilpasse udseendet og mulighederne i Apple Watch med yderligere oplysninger, som f.eks. kommende begivenheder, månens faser eller dit aktivitetsniveau. Der er dermed millioner af mulige konfigurationer.

Apple Watch benytter sig af placeringen på dit håndled og giver et hurtigt overblik over information, der leveres til tiden. Smart Replies og diktering giver dig mulighed for at svare hurtigt på beskeder. Og med Handoff kan du starte en besked på dit Apple Watch og fortsætte fra det punkt, hvor du sluttede på din iPhone. Swipe op fra urdisplayet for at få vist Glances, hvor du kan se vigtige oplysninger, som f.eks. din aktuelle placering, aktiekurser eller dit næste møde. Hvis du trykker på knappen på siden, bliver Friends vist. Her kan du se dine yndlingspersoner, så du kan kontakte dem nemt og hurtigt. Med Digital Touch kan du sende en tegning, et blidt prik, en lydbesked gennem Walkie Talkie eller endda din egen puls. Apple Watch giver dig mulighed for en hurtig og smart interaktion med den verden, der omgiver dig. Det betyder, at du kan betale for din kaffe med Apple Pay, gå om bord på et fly med et Passbook-boardingpas, styre dit Apple TV eller få vist vej.

Apple Watch indeholder en banebrydende Activity-app, der er udviklet til at hjælpe dig med at blive mere aktiv i løbet af dagen. Den indeholder også en Workout-app, der er udviklet til at levere de data, du har brug for under træningssessioner. Apple Watch bruger et accelerometer, en indbygget pulsmåler, GPS og Wi-Fi fra din iPhone til at give et omfattende billede af din daglige aktivitet. Activity-appen måler tre forskellige bevægelsesaspekter: forbrændte kalorier, livlig aktivitet og hvor ofte du står op i løbet af dagen. Workout-appen giver mulighed for at sætte mål og blive pacet under populære træningssessioner, som f.eks. løb og cykling. Den tilknyttede Fitness-app på iPhone indsamler dine aktivitetsdata, så du kan se din aktivitetshistorik mere detaljeret. Apple Watch bruger denne historik til at komme med forslag til personlige, realistiske mål og give belønninger for konditionsmæssige delmål samt holde dig motiveret.

Apple introducerer WatchKit, der forsyner udviklere med nye værktøjer og API’er, så de kan skabe enestående oplevelser, der er designet til håndleddet. Udviklere kan bruge Apple Watch til at lave WatchKit-apps med handlingsrettede underretninger og Glances, der giver information til tiden. Fra senere næste år kan udviklere skabe helt originale apps til Apple Watch.

Priser og tilgængelighed
Apple Watch bliver tilgængeligt i tre kollektioner. Apple Watch med et kabinet af pudset eller space black rustfrit stål og et udvalg af remme, Apple Watch Sport med et kabinet af space grey eller sølv anodiseret aluminium og Sport Band samt Apple Watch Edition med et kabinet af 18 karat rosa eller gult guld og et udvalg af remme, der kun fås til denne kollektion. Blandt Apple Watch-remmene findes Sport Band i sort, blå, grøn, pink og hvid, Classic Buckle i sort og natblå, Leather Loop i lyseblå, lysebrun og sten, Modern Buckle i natblå, brun, sart rosa, rosagrå og lys rød, Milanese Loop i rustfrit stål og Link Bracelet i børstet rustfrit stål og pudset space black. Apple Watch kan købes i starten af 2015 fra 349 USD (ca. 2.500 kr.). Apple Watch er kompatibel med iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, der har den nyeste version af iOS 8.

* Apple Pay er kun tilgængelig i USA.

Apple designer Mac-computerne, der er verdens bedste personlige computere, sammen med OS X, iLife, iWork og professionel software. Apple er førende inden for den digitale musikrevolution med iPod-modellerne og iTunes Store på internettet. Apple har genopfundet mobiltelefonen med den revolutionerende iPhone og App Store og definerer fremtiden for mobile medie- og computerenheder med iPad.