Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

De fleste kender sikkert typen der siger, at han aldrig ønsker sig noget. Den kan både være din far, din bedste ven, eller måske er det dig selv der hvert år får dine nærmeste til at slå ud med armene, når de skal på gavejagt. Flere undersøgelser har også tidligere vist, at mænd både ønsker sig færre ting end kvinder, og en del af dette skyldes, at mange mænd i overvejende grad vælger at tage sagen i egen hånd og købe det de lige står og mangler. Men der er altid en række gaver, som man slet ikke ønsker sig, men som man stadig bliver rigtig glad for. Så hvis du står og skal finde en gave til manden der har alt, så kommer der her tre forslag.

1: En Drone

Mænd elsker gadgets og rent faktisk er elektronik og gadgets en af de varekategorier, hvor danske mænd bruger allerflest penge. En af grundende til dette er, at moden indenfor elektronik hele tiden skifter, så hvor det for få år siden var faldskærme, der fik folk til at finde den store pengepung frem, så er det i dag droner til hjemme brug. Grunden til dette skyldes først og fremmest, at priserne på droner indenfor kort tid er kommet ned i et leje, hvor de fleste kan være med.

Priserne varierer derfor fra 10.000 kroner til 1500-2000 kroner. Droner bruges i overvejende som en voksen mands fjernstyret fly, men man kan også vælge at købe nogle særlige modeller, hvor der kan påføres nogle særlige kameraer, der kan tage nogle fantastiske luftfotos. Så hvis du kender en, der allerede er rigtig glad for at fotografere, så vil han helt sikkert også sætte pris på en drone – eller måske et dronekamera.

2: En flaske Stauning Whisky

En anden god gaveide til en mand, er en god flaske whisky. Og hvis du kender nogle der ville blive glade for denne gave, så er det værd at overveje at forære dem en flakse Stauning Whisky, der er Danmarks første og indtil videre eneste dansk producerede whisky. Selvom brandet kun har et par år på bagen, så har det allerede vunder flere store priser, og mange forventer, at det kan blive et af de førende mærker indenfor en kort årrække. Det er uden tvivl en gave, der bliver bedre med tiden.

3: En fodboldrejse

En tredje mulighed man kan benytte sig af, er at give en mand en fodboldrejse – hvis han er fodboldfan vel at mærke. Men langt de fleste mænd har et fodboldhold som de støtter, og i dag findes der en lang række udbydere af fodboldrejser i Danmark, så der er rigeligt med muligheder for at se alle de store fodboldhold i både England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien.

Derudover er priserne på flybilletter i Europa lige nu historisk lave, på grund af de lave oliepriser, og næste sæsons billetter er lige blevet sat til salg rundt omkring i de forskellige lande, her kort før sæsonstart.

Hvis du ikke selv har råd til alle disse forslag, kan man enten gå samen med venner eller familiemedlemmer, eller give et tilskud i form at et gavekort.