Skal du til fødselsdag, indflytterfest eller studentergilde? Mangler du en god idé til en gave, som den heldige modtager vil elske? Så får du her syv gaveidéer, der uden tvivl vil falde i god jord.

1) Grønne planter

De grønne planter er for alvor flyttet ind i vores boliger inden for de seneste år. Unge som gamle nyder at holde diverse planter og at se dem formere sig, når de trives godt. Blogger eller ej er bloggerplanterne blevet en fast del af manges hjem, og derfor er grønne planter også en god gaveidé. Det er blandt andet en populær indflyttergave, men også til fødselsdagen kan du troppe op med en fin plante. Har du grønne fingre, kan du selv lave en stikling, som du passer og plejer, indtil den skal overdrages til en ny ejer. Ellers kan du vælge den nemme løsning at smutte på planteskolen.

2) En biograftur

Det er en klassiker, som ganske enkelt altid holder. Der er stort set ingen, der ikke holder af at tage en tur i biografen. Er du tom for idéer, er det derfor også en oplagt løsning at give den heldige gavemodtager en biograftur. Du kan desuden finde mange andre oplevelsesgavekort, som er helt perfekte at bruge som gave, hvis du gerne vil berige modtageren med en sjov, hyggelig eller anderledes oplevelse.

3) Flotte glas

Cocktailglas, lækre vinglas eller rigtige ølglas. Er gavemodtageren en rigtig livsnyder, er det oplagt at købe fine glas til vedkommende. Når en drink eller øl bliver serveret i det helt rigtige glas, bliver den nemlig lige en tand bedre. Mangler du en god gaveidé til en heldig mand eller kvinde, som godt kan lide at kræse lidt for drikkevarerne, er det derfor oplagt at købe lækre glas som gave.

4) Lækker parfume

Man kan altid bruge en ny og god duft. Uanset køn og alder bliver de fleste glade for en ny parfume. Du kan enten gå efter en parfume, du ved, gavemodtageren har brugt før, eller du kan kaste dig (og gavemodtageren) ud i noget nyt. Der er masser af gode dufte at vælge imellem, og finder du den helt perfekte, vil fødselsdagsbarnet, studenten eller ejeren af den nye lejlighed helt sikkert blive glad.

5) Sjovt legetøj

Er gavemodtageren et legebarn? Så skal du naturligvis købe noget underholdende legetøj til vedkommende. Der findes masser af sjove gadgets og dimser, som kan få selv det mest voksne menneske til at gå i barndom igen. Eksempelvis er elløbehjul kommet meget frem på det sidste, og et sådant vil helt sikkert falde i god jord hos langt de fleste, som har en barnlig sjæl. Ud over at det giver en mulighed for at gå i barndom igen, er det også et virkelig praktisk transportmiddel.

6) Gode bøger

Du kan finde alverdens forskellige bøger, og uanset gavemodtagerens personlige smag kan du finde bøger, der er helt perfekte som gave. Du kan eksempelvis vælge at købe faglitteratur om et emne, som han eller hun interesserer sig for. Du kan også vælge at købe en spændende krimi eller en god biografi.

7) En ny kalender

Er gavemodtageren lidt gammeldags og holder af at have aftaler på skrift? Så skal du naturligvis have fat i en kalender til vedkommende. De kommer i alverdens afskygninger, så uanset om der er tale om en vægkalender eller en lommekalender, kan du finde en god løsning. De fleste kalendere indeholder diverse mærkedage, og derudover kan du finde kalendere med daglige citater, tegninger eller gode råd. Du kan også vælge at lave din helt egen fotokalender til gavemodtageren. Det er en både praktisk og personlig gave.