Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Det er cool at være dansker for tiden. I hvert fald, hvis man tager arven fra vikingerne alvorligt og er stolt af vores forfædre, der trods alt hærgede og plyndrede sig vej gennem Europa. Ikke desto mindre er vikingerne hippe for tiden og det er uanset om man ser tv eller spiller computerspil.

 

Tag eksempelvis HBO hit-serien med det enkle navn ’Vikings’, som er blevet et giga-hit næsten på højde med Game of Thrones. I dette indlæg tager vi dog et kig på 3 computerspil, der har vikingerne i centrum.

 

The Banner Saga

Hvis du der vant til super realistiske spil, så vil du blive overrasket, når du første gang blænder op for The Banner Saga, som er af en helt anden karakter. Det ligner ganske enkelt en af de klassiske Disney tegnefilm fra før computeranimationen for alvor tog fat – og så er det også et virkelig spændende spil.

 

Der er tale om et spil, der er lige dele fantasy og strategi. Så forvent ikke et spil, der er hæsblæsende fra start til slut – her er mere strategi end blot at slås med sværd. Og husk at nyde de fantastiske omgivelser i spillet, som er en stor del af glæden ved The Banner Saga.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim

Vi går direkte over i en helt anden grøft. Dette spil er et mere klassisk moderne spil, hvor animationen også er imponerende, men på den mere moderne måde. Spiller er måske ikke et klassisk vikinge-spil, men fortjener alligevel en plads på denne liste, da der tages udgangspunkt i et nordisk univers.

 

Hele Skyrim universet er selvsagt enormt, men hvis du er fan af vikingerne og gerne vil gå i dybden med et spil, som har virkelig mange timers underholdning ventende, så skal du i gang med The Elder Scrolls V: Skyrim.

Spillemaskinen Vikings Treasure

Også Casino verdenen har taget Vikingetiden til sig – Vikings Treasure hedder spillemaskinen, som er udviklet af svenske Netent. Udover at spillemaskinen lige nu hitter stort hos flere danske spillemaskiner, der tilbyder at man kan prøve Vikings Treasue gratis via en af de mange bonuskoder på listen her, har Vikinge slotspillet meget andet og byde på. Den tager dig med på en uforglemmelig rejse tilbage til vikingetiden. Undervejs har du mulighed for at vinde flere præmier på de mange gevinstlinjer. Læs mere om mange andre sjove spillemaskiner i denne artikel.

Expeditions: Vikings

Har du overvejet, hvordan det var at være ombord på de første vikingeskibe, der gik i land i Storbritannien? Så kan du i Expeditions: Vikings komme med netop der.
Vikingerne fik som bekendt besat store dele af de britiske øer, men hvis du har fulgt med i historietimerne ved du også, at det ikke foregik helt uden komplikationer. De lokale kæmpede med næb og kløer mod de nordiske overmænd, hvilket man netop kommer til at beskæftige sig med i dette spil.

 

Tag på en rigtig viking-ekspedition og indtag Storbritannien med Expeditions: Vikings, som også har en del strategi og taktik indbygget, så der skulle være underholdning nok til mange timer.  Læs mere om spillet her.