Det er så yderst sjældent, at man kommer sovende til succes, og derfor skal det naturligvis også hyldes, når nogle rent faktisk opnår succes. Typisk kræver det nemlig benhårdt arbejde, disciplin og passion. I rigtig mange tilfælde kræver det endnu mere end dette plus en smule held. I dag er det bestemt ikke nemt at opnå succes – og især ikke på et marked med så mange konkurrenter som det online tøjmarked. Det er dog – ikke desto mindre – hvad Ejner Nielsen har opnået. Ejner Nielsen står bag webshoppen 2trendy, som i den grad har fået succes på det danske marked. Med flere europæiske kunder satser webshoppen nu på at ekspandere yderligere, hvilket naturligvis er et spændende projekt at følge med i. Her kan du læse lidt mere om den danske webshop 2trendy samt vejen til succes.

Herremode med værdier

2trendy er en webshop, der specialiserer sig i at sælge herremode. Nærmere bestemt er konceptet bag webshoppen at sælge moderigtigt tøj til unge mænd til en fornuftig pris. Det lyder måske som noget, du har hørt før – men ikke desto mindre er dette koncept altså slået igennem her. ”Hvorfor?” spørger du måske. Måske skyldes det, at der ligger flere værdier bag konceptet. Holdet bag webshoppen gør det klart, at de alle vil yde en ekstra indsats for at imødekomme kundens ønske. Alene denne værdi er vigtig i en tid, hvor man blot kan bevæge sig videre til næste webshop i rækken, hvis den ikke imødekommer vores ønsker. 2trendy har på en måde formået at knække koden til, hvad forbrugerne vil have.

En stille start

Man kommer ikke sovende til succes, og det betyder også, at succes ikke sker over natten. Dette er også tilfældet i 2trendys tilfælde. Webshoppen blev stiftet i 2011 af Ejner Nielsen, som havde beskæftiget sig med herremode i mange år. Succesen kom snigende, og først i slutningen af 2013 kunne 2trendy være sikre på at få mindst én ordre om dagen. På et tidspunkt begyndte det dog at tage fart. I 2016 vandt 2trendy en Gazelle Pris fra Børsen som ”Nordjyllands højstvækstende virksomhed”. Dette siger ikke så lidt, for prisen blev tildelt på baggrund af en rekordvækst på hele 721 %.

Ejner ejer flere webshops

Vejen til succes har måske i virkeligheden budt på flere veje. Ejner mener selv, at succesen skyldes hans kompetente og dygtige medarbejdere. Dog må man sige, at Ejner er en mand med stor erfaring inden for feltet, og denne erfaring har han med garanti kunne drage nytte af i sit arbejde. Blandt andet har Ejner i mange år ejet Boxen, en butik i Aalborg, og han er derudover også medejer af andre webshops. Han er blandt andet medejer af trendlovers.dk og hardcasa.dk, hvor du kan købe alt fra shorts til hoodies til den moderigtige mand.

Der er altså mange veje til at få succes, og 2trendy er blot et bevis på, at man sagtens kan opnå succes på et marked med mange konkurrenter – og mange kunder.

Se eventuelt flere lækre modeprodukter på Gesjæften!