Indholdet på denne side kan være sponsoreret indhold

Går du og mangler penge? Mangler du også ideer til, hvordan du kan tjene penge? Her er der samlet en liste over en masse alternative men lette måder, du kan tjene penge på.

 

1.     Hjælp dine naboer

Der bor helt sikkert nogle travle børnefamilier eller nogle ældre mennesker i dit nabolag, som kunne have brug for hjælp med for eksempel græsslåning, skovling af sne og indkøb. Ring på nogle dørklokker rundt omkring og spørg, om de kunne være interesserede.

 

2.     Saml pantflasker

At tjene penge på at finde pantflasker er en klassiker, men det er helt sikkert det værd. Det er måske ikke store summer af penge, man tjener, medmindre man dedikerer rigtig meget tid til det, men det er helt klart gode lommepenge.

 

3.     Pas børn

Mange forældre har brug for ekstra hjælp i hverdagen med børnepasning og afhentning af deres børn i dagsinstitutioner. Desuden er det både sjovt og en god oplevelse for dig og barnet – og så kan man tjene rigtig gode penge på det!

 

4.     Bliv hundelufter

Det travle liv hos mange familier resulterer måske i, at diverse kæledyr ikke får så meget opmærksomhed, som de burde, så tilbyd at gå med deres hunde, så både du og hunden kan få god motion og frisk luft.

 

5.     Undervis andre eller tilbyd lektiehjælp

Har du et talent for at lære fra dig, eller er du skarp til et bestemt fag i skolen, så kan du med fordel tilbyde lektiehjælp og ekstraundervisning til børn og voksne i alle aldre for at tjene lidt penge, samtidig med at du gør en forskel for andre mennesker.

 

6.     Server til konfirmationer og bryllupper

Til konfirmationsfester og bryllupper er det typisk, at der bliver hyret køkkenpersonale eller et par unge mennesker til at hjælpe med servering, så værterne ikke skal stresse rundt, og kan få tid til at snakke med deres gæster.

 

7.     Sælg dine gamle ejendele

Det er måske teknisk set ikke at tjene penge, da du jo har købt tingene i sin tid, men du får helt klart en masse penge retur, hvis du sælger ting, som du alligevel ikke bruger længere.

 

8.     Reparer smartphones

Vi kender det alle sammen: vores smartphones går konstant i stykker, så de skal repareres, men reparation af smartphones er desværre irriterende dyrt i butikkerne, så har du et talent for teknologi og gadgets, vil folk gladeligt betale dig for at reparere deres elskede mobiltelefoner.

 

9.     Spil på online spilleautomater

Du kan for eksempel bruge får en bonuskode til en online spilleautomat her: vegasbonuskode.dk. Her får du gratis penge at spille for, så du kan vinde penge og have det sjovt samtidig.

 

10. Freelance fotograf

Hvis du har et talent for at tage gode billeder, kan du sagtens tjene gode penge på at tage portrætter eller stemningsbilleder for folk, især til festlige lejligheder som konfirmationer og bryllupper.

 

11. Sælg dine billeder

Hvis du alligevel bruger din fritid på at tage billeder og bruge penge på dyrt kamera udstyr, kan du ligeså godt få nogle penge ud af det. Opret en gratis profil på en hjemmeside, der sælger stock billeder, upload dine billeder, og læn dig tilbage og vent. Mange er villige til at betale for billeder, så de selv slipper for besværet med at tage og redigere dem.

 

12. Gør rent

Alle husstande har brug for at få gjort rent regelmæssigt, og mange vil meget gerne slippe for det, så hvis du ikke har noget imod det, og har lyst til at tjene gode penge, kan du med fordel tilbyde din hjælp imod betaling.

 

13. Oversæt tekster

Er du flydende i to eller flere sprog, kan det sagtens betale sig at blive oversætter. Det behøver ikke at være blot engelsk og dansk, som du er flydende i, derimod vil der typisk være langt flere opgaver til dig, hvis du snakker og skriver et helt andet sprog.

 

14. Lav online spørgeundersøgelser

Klassikeren for at tjene lette penge på nettet er ved at deltage i online spørgeundersøgelser. Det kræver ikke særlig meget arbejde fra din side, og du vil ofte blive betalt med kontanter eller gavekort, som du kan bruge i diverse butikker.