/ For mænd / Withings Pulse O2 – Sundhed er da noget, vi har på armen

Withings Pulse O2 – Sundhed er da noget, vi har på armen Selv vi mænd går mere og mere op i sundhed og i modsætning til kvinderne, har vi den fordel, at vi kan holde øje med det på håndleddet, uden at det vækker opsigt.

Withings Pulse O2
Læs her, hvordan vores tester overlevede en uge med Withings Pulse O2 på armen.
Benny på november 19, 2015 - 11:40 am i For mænd
Rate this post

Jeg sover for dårligt og bevæger mig for lidt. Det vidste jeg vel sådan set godt allerede, men med det smarte Withings Pulse O2 fik jeg langt om lange de sørgelige fakta kastet lige i krydderen, så det ikke var til at overse eller negligere.

Et smart ur der kan mere end bare vise klokken

Withings Pulse O2 er et af de der smarte armbåndsure, der kan en helt del mere end bare vise, hvad klokken er. Det ligner mest af alt en aflang udgave af de gammeldags digitalure fra 1970’erne, bare med blå i stedet for røde tal.

”Uret” måler både hvor mange skridt, jeg tager, hvor hurtigt jeg går og hvor stejle stigninger, jeg går op af. Ud fra de oplysninger, beregner det, hvor mange kalorier jeg forbrænder. Det kan en almindelig iPhone næsten også – med tilføjelse af et Fitness App.

Men Withings Pulse O2 kan mere end det. Med et tryk på en knap på bagsiden kan det måle min puls og det er også muligt at få mål iltindholdet i blodet. Det fortæller noget om, hvor sund min krop er – og det ser ikke godt ud på den front.

Våger over dig om natten

Men det stopper ikke her. For beholder du Withings Pulse O2 på om natten, kan det også holde øje med, hvor godt man sover. Jeg kunne således få et overblik over, hvor lang tid jeg tilbragte i de forskellige søvnstadier. Så nu har jeg helt styr på, hvor længe jeg var helt nede i den vigtige REM-søvn med de hurtige øjenbevægelser og hvor stor en del af natten, jeg var vågen eller næsten vågen.

Søvnkvaliteten er vigtig for ens fysiske velbefindende og er med til at forebygge stress og mange andre ubehageligheder. Men jeg må have været meget stresset eller også irriterede remmen på uret mig bare. For ifølge Withings Pulse O2 var jeg vågen eller næsten vågen i en alt for stor del af natten og kun kortvarigt nede i den dybe REM-søvn et par gange den nat.

Få det totale overblik med en app

Withings Pulse O2 taler sammen med din smartphone via Bluetooth, hvis du har en iPhone eller en Android. I app’en kan du registrere, hvad du stopper i munden og hvor meget væske du drikker i løbet af dagen – og så arbejder både ur og app sammen med Withings smarte badevægte.

Så med den fulde maskinpark er du helt dækket ind på sundhedsfronten og har totalt styr på både kalorieindtag og kalorieforbrug, kroppens fysiske helbred, søvnmønster og vægt. Ja, jeg kan godt se, at jeg skal tidligt i gang med nytårsfortsætterne i år.

Fakta rykker dig

For når de hårde fakta komme på bordet, så rykker det ved ens bevidsthed. Du bliver nødt til at gøre noget ved sagen. Heldigvis var uret kun til låns, så måske ser jeg lidt mere køligt på det hele om en uges tid.

Vil du købe et Withings Pulse O2 ur eller bare tjekke det ud, så kan du få det hos f.eks. madeformen.dk.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *