/ / Ugen på e-pressen

Ugen på e-pressen

Benny på oktober 19, 2015 - 11:20 am i Ikke-kategoriseret
Rate this post

Efteråret er over os med fuld styrke og det er tid til at gå tur i skoven, nyde de skønne efterårsfarver og slutte turen af med nybagte boller og varm kakao foran brændeovnen. Hvis altså vejret indbyder til det.

Gør det ikke det, kan vi lokke med masser af spændende artikler her på e-pressen.dk – især til mænd. For på e-pressen.dk har vi oprettet en helt ny mandesektion, der omtaler alle de smarte gadgets og anden lir, vi tænder på – og skriver om de problemstillinger, vi møder i hverdagen, så vi mænd kan forstå det.

Mænd, massage, spa og kaffe

I stedet for en tur i skoven, kan du jo også gøre noget så – for mænd – besynderligt, som at tage en tur i et spa-center. Her kan du få god massage, nyde en ansigtsbehandling og få en time i afslappende spabad.

Er det lidt for metroseksuelt til dig, kan du også bare snuppe en kop kaffe fra kaffemaskinen derhjemme. For den gammeldags kaffemaskine er på vej tilbage og har lært sig en masse nye tricks, som vi mænd bare vil elske at få lov at pille ved.

Har du udlængsel?

Du kan selvfølgelig også forlænge sommeren ved at købe en stilfuld bioethanol-pejs. Den hedder Globe, fordi den er lige så rund som en jordklode og den kan bruges både ude og inde. Bare flyt den med rundt eller skru den fast, der hvor du vil have den stående – eller hæng den på væggen, for den fås også med vægbeslag.

Eller hvad med en tur med metaldetektoren. Det er en anden og måske ligefrem indbringende måde at samle familien på. For hvem ved, hvor den næste skat ligger begravet!

Rækker udlængslen længere end til terrassen, kunne du jo overveje en fodboldrejse til netop din favoritklub. Vi taler ikke bare om at tage til nærmeste provinsby og se en superligakamp – nej, vi snakker om de helt store klubber ude i Europa. Det kunne da være klasse, ikk – og med garanti sjovere end terrassen eller udestuen.

En anden mulighed er, at du skal på forretningsrejse i den kommende uge. Inden du tager afsted, så tjek lige den her fede taske ud! Den er både tjekket og praktisk på samme tid.

Det er en kold tid, som vi lever i

Nu vi er ved varme og varmere himmelstrøg, så står vinteren og dermed fyringssæsonen for døren. Det er jo en ordentlig post, men vidste du, at du nemt kan skære over halvdelen af den ved at skifte til et pillefyr – som du tilmed kan få tilskud til at sætte op i øjeblikket?

Men fyringssæsonen kan også hentyde til noget helt andet – hvis du kvajer dig til julefrokosten. For nu er det snart den tid på året igen, hvor den står på firmajulegaver og nattetosseri med kollegaerne.

Har du ikke andre problemer dagen efter, har du det sikkert med din badevægt! Men heldigvis kan du i dag få en badevægt, der er så meget gadget over, at du gerne stiller dig op på den – også selv om den viser alt for meget.

Så alt i alt er der lagt op til en spændende uge her på e-pressen – og flere artikler følger!

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *