/ Hus og Have / Trådløs alarm er løsningen mod indbrud

Trådløs alarm er løsningen mod indbrud

John Andersen på maj 31, 2015 - 10:26 am i Hus og Have
Rate this post

Hos Miraca.dk kan du få en smart, trådløs GSM alarm, som beskytter dig mod indbrud i dit private hjem. Selvom antallet af indbrud i danske boliger er faldende, er der desværre stadig mange, som får ubudne gæster på besøg. Og det at opleve et indbrud i sit hjem kan være en både dyr og trist affære. Derfor giver det rigtig god mening at tyverisikre sit hjem bedst muligt.

Derfor er GSM alarmen smart

Alarmsystemet fra Miraca.dk fungerer simpelthen ved, at du installerer en trådløs alarm med strategisk opsatte sensorer i dit hjem. Eftersom alarmen er trådløs og kører over mobilnettet har den ingen ledninger, og er derfor meget diskret og ikke så let at få øje på.

Sensorerne opfanger en indbrudstyvs bevægelser, og alarmen sender dig en SMS, så du hurtigt kan reagere. Samtidig kan du vælge op til fire personer, som udover dig selv får tilsendt en SMS. Her er det smart at vælge en nabo, som hurtigt kan reagere og rette en lommelygte mod tyven, eller måske dukke op med en hund, så tyven stikker af. Du kan selvfølgelig også vælge familiemedlemmer eller venner som de andre modtagere af alarm-SMS’en, men det er klart, at det er en fordel at vælge en person, som bor tæt på din bopæl. Når alarmen går af, lyder også en sirene inde i boligen, så tyven ved, at han er blevet opdaget.

Effektivitet og tryghed

Denne alarm til hjemmet fra Miraca.dk er derfor mere effektiv end den klassiske model, hvor alarmen er forbundet til en vagtmand. Ofte har vagtmanden brug for langt mere tid til at reagere og dukke op, end dine naboer skal bruge på at gå over til dit hus med en lommelygte i hånden. Og er du selv i nærheden, er det givetvis endnu bedre, hvis du selv reagerer.  Men selvom nabometoden er hurtig, giver det sig selv, at det stadig er politiets job at fange indbrudstyvene. Det er ikke noget man selv skal give sig i kast med. Tyvene kan være bevæbnede, og man ved aldrig, hvad et sådant sammenstød kan ende med.

Det rigtige alarmsystem til din bolig

 

Du skal have det alarmsystem, som passer bedst til din pengepung og dine behov. Tal med en fagmand, som kan vejlede dig bedst muligt, så du vælger den rigtige private alarm.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *