/ Kultur / Tarotkort – spændende kortlæsning

Tarotkort – spændende kortlæsning

Redaktionen2 på februar 12, 2019 - 11:31 am i Kultur, Underholdning
Rate this post

Har du nogensinde haft hænderne i de såkaldte tarotkort? Mange forbinder tarotkortene med en dame i farverigt tøj og en turban på hovedet, som spår om folks fremtid. Du har højst sandsynligt også hørt om og set fænomenet i en film eller to. I virkeligheden læses tarotkort dog af mange forskellige personer – selv du kan gå i gang med læsningen, hvis blot du tager dig god tid til at sætte dig ind i det spændende og spirituelle system. I det følgende får du en introduktion til tarotkortene og tarotkortlæsningen, så du ved, hvad der venter dig.

Tarotkortenes historie

De farverige tarotkort stammer helt tilbage fra 1500-tallet og blev i starten anvendt som ganske almindelige spillekort. I 1800-tallet begyndte spirituelt interesserede dog at bruge dem til at spå om folks fremtid. Kortene blev ligeledes anvendt til at reflektere over visse problemstillinger og bekymringer i nutiden, så folk kunne få en brugbar rådgivning og vejledning ud af kortene.

Et sæt tarotkort består af 78 kort. Disse kort er opdelt i to kategorier: den store Arkana og den lille Arkana. Den store Arkana består af 22 kort, blandt andet skæbnehjulet og djævlen. Den lille Arkana består derimod af hele 56 kort – såsom hjerter, ruder og klør. De kommer i sæt: stave, bægre, sværd og mønter, og du kan finde 14 kort i hvert sæt. Kort i den lille Arkana sætter fokus på og fortæller om mindre, hverdagsagtige hændelser, mens kort i den store Arkana giver informationer omkring langsigtede hændelser og energier inden for bestemte områder af dit liv. Find her de spændende tarotkort, hvis du har lyst til at se dem i virkeligheden, og hvis du selv har lyst at gå i gang med læsningen.

Kortenes betydninger

Det, der er mest spændende ved tarotkort og ikke mindst ved anvendelsen af kortene, er de betydninger, som de forskellige kort har. Et korts betydning varierer dog alt efter dets placering under læsningen. Med hensyn til de interessante betydninger fortæller kortet med navnet Døden om afslutning og fravalg – og derimod ikke noget omkring en fysisk død, som mange går og tror. Kortet kan desuden betyde forandringer eller overgangsfaser, men også stærke kræfter, som man ikke kan kæmpe imod. Kortet, der hedder Magikeren, handler om din bevidsthed, koncentration og opmærksomhed. Derudover symboliserer kortet styrke og aktive handlinger. De andre korts betydninger kan ligeledes nemt findes online, så du er godt forberedt, hvis du snart skal i gang med tarotkortlæsningen.

Hvad kan du bruge tarotkortlæsningen til?

Selvom tarotkortlæsninger ikke er lige så populære som at få lagt sit horoskop, mener mange, at der er meget at hente fra tarotkortene. Hvis du ønsker svar på særlige spørgsmål eller oplever problemer i livet, som du har svært ved at håndtere, kan tarotkortlæsningen muligvis hjælpe dig. Flere personer vælger eksempelvis at få foretaget en læsning, hvis de er på vej ind i en ny livsfase. Det kan være, at du skal giftes eller er gravid og derfor trænger til en god omgang rådgivning og vejledning via de spændende tarotkort. Så snart du har fået foretaget en tarotkortlæsning, får du garanteret lyst til en ny læsning. Mange vælger nemlig at besøge kortlæseren et par gange om året og anvender seancen som en slags terapi og hjælp til selvudvikling.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *