/ Forbruger / Skægtrimmere vinder over barbermaskinen i dag

Skægtrimmere vinder over barbermaskinen i dag

John Andersen på oktober 22, 2014 - 5:48 pm i Forbruger
Rate this post

Skægtrimmere vinder over barbermaskinen i dag

At have skæg i dag er mandigt. Men for meget skæg er irriterende både for dig som mand og din kæreste.

Derfor oplever de danske webbutikker en stigning i antallet af de smarte skægtrimmere, der giver den danske mand mulighed for at forkorte skægstubbene uden dog derved at barbere dem fuldstændigt i bund. Alle skægtrimmere kan indstilles, så klippelængden passer til den længde skæg, man ønsker.

Hos Made4men.dk, en af Danmarks største udbydere af skægtrimmere, sælges der flere end nogensinde før:

”Jeg tror det er vigtigt for os ikke at ligne en barnerumpe efter barbering” forklarer stifter Jesper Hvejsel og fortsætter:

”Med skægtrimmeren er det muligt at se godt og kontrolleret ud med skæg uden at ligne en hulemand med de værste stubbe”.

Samme pris som barbermaskine

En skægtrimmer koster cirka det samme som en almindelig barbermaskine – altså omkring 5-600 kroner for de billigste og så stiger prisen herefter. Det er muligt at investere op imod 1-2.000 kroner i ens skægtrimmer, men så får man også en trimmer ud over det sædvanlige.

Om det er barbermaskinen eller skægtrimmeren der vinder i sidste ende er svært at sige – vi kan dog sige, at barberbladet med den ellers tætte barbering med sikkerhed er under pres!

Lige om lidt starter movember, hvor mænd gør opmærksom på og indsamle midler til kampen mod kraft. Hold øje med de danske skæg her.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *