/ For mænd / Sidste udkald, drenge

Sidste udkald, drenge Advarsel: Valentinsdag er lige forude! Handl i tide og slip for ballade!

Sidste chance for at købe valentinsgave til kæresten
Nu er det altså godt nok sidste chance. Nej, det er ikke Hugo, der siger det, men din indre valentinsgave alarm. Men køb nu, i morgen er det for sent!
Benny på februar 11, 2016 - 10:00 am i For mænd
Rate this post

Kom ikke og sig, at vi ikke har advaret dig. Det er valentinsdag om 4 dage, så skal du nå at bestille en gave på nettet til din udkårne, er det i dag, du skal rubbe neglene. Ved du ikke hvad, du skal give hende? Se, det havde vi jo forudset!

Rigtige mænd køber gaver i sidste øjeblik. Det er derfor så mange kvinder bliver spist af med en dusk fra tanken, den billige gaveæske chokolade fra Fakta eller det forhadte Matas-gavekort. Det er nødløsninger drenge, intet andet end – og det afslører hvor dårlig, du er til at finde på eller overraske hende.

For kvinder går vildt meget op i gaver. Der skal være en baggrund, en årsag eller en bagtanke – ellers er det ikke godt nok. Det vigtigste er, at du har lyttet, du har set og du har forstået hendes behov – og købt det, hun ønskede sig, uden at hun har behøvet at give dig andet end et par ledetråde.

Du er altid bagud på point

Som mænd synes vi den slags er ledt, ufedt og skide irriterende. For fanden, sig dog hvad du ønsker dig, så skal vi nok købe det. Det er jo lidt ligesom, når du siger, at jeg skal tage lidt lækkert med, når jeg er ude at handle. Ja, men hvad synes du, der er lækkert i dag, min skat? Er du uheldig, ender du jo med at være evigt bagud på lækkerier. For køber du det i dag, hun fortalte dig, at du skulle have købt, da hun spurgte i går, er der sandelig ingen garanti for, at det er det, hun synes, der er lækkert i dag. Suk!

Fatter de dog ikke snart, hvorfor det er så forbandet svært at være mand.

Gå på jagt de steder, hvor de har alt det finurlige

Du kan også prøve at vise noget initiativ selv. Ja, det er pissefarligt, vi ved det godt! Men prøv at gå på jagt der, hvor de har de finurlige og pudsige gaver – der hvor hun oftest også finder gaver til dig.

Et godt sted er coolstuff.dk, der på trods af det svenske ophav, har alle de fede og – nå ja, indrømmet – lidt nørdede gaver, der også oftest har et lille tvist af humor.

Lige pt. har de en særlig sektion med valentinsgaver, der er et mix af flere af deres varekategorier inden for sex og romantik, hjerter, bryllupsgaver og gaver til kæresten. Du får sikkert først øje på alle dem, du selv ville synes var sjove at få – eller se hende i. F.eks. Naughty Knot.

Men hiv tankerne op over bæltestedet og gå i stedet på jagt efter noget, du har hørt, hun har talt om eller som hun har set og kommenteret positivt på. F.eks. den lille massagerobot WheeMe eller et varmt SnugRug tæppe, som hun kan sidde helt nøgen inden under. Nå, så røg vi derned igen.

Gavekort – et tveægget sværd

Vi advarede dig før om, IKKE at købe hende et Matas-gavekort. Det er stadig et no-go. Men prøv i stedet med et af de fantastiske oplevelsesgavekort, du kan finde hos Duglemmerdetaldrig.dk. F.eks. en gang Tempel Massage hos Ni’Mat i København.

Nå, nok snak. Se så at få bestilt den gave, mand!

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *