/ Names / Selvstændig med oprejst pande  

Selvstændig med oprejst pande  

John Andersen på november 6, 2017 - 8:13 am i Names
Rate this post

 

At blive selvstændig er en chance at tage, men Casper Ravn-Sørensen sprang ud i det med oprejst pande, og han realiserer nu sin drøm.

 

Det er de færreste, der går i gennem livet uden at opleve en krise. Både midtvejskriser og kvartlivskriser er udtryk, der typisk bliver nævnt i de tider, hvor man møder bump på vejen. Og der er naturligvis mange klichéer, som er bygget op på begge krisesituationer. Mænd køber sig en dyr sportsvogn, mens kvinder får sig en lidt for ungdommelig frisure under livets midtvejskrise. Mens kvartlivskrisen er et nyere udtryk, der hersker hos unge mennesker.

 

Men én af de personer som hverken har mødt en midtvejskrise eller en kvartlivskrise er Casper Ravn-Sørensen. Han har med hovedet rejst højt i vejret sprunget ud i en hverdag som selvstændig. Det kan være et risikabelt spring, men det har ikke været nogen svær beslutning for ejeren af MiniFinans.dk.

 

– Jeg tog som ung en beslutning om, at jeg ville få det maksimale ud af mit liv, og da jeg fik en idé til en virksomhed, handlede jeg på den, siger Casper Ravn-Sørensen.

 

Han er ejer af et par virksomheder, der tilbyder kviklån. Og det er ikke kun en dans på røde roser.

 

En branche med fordomme

Casper Ravn-Sørensen sprang ud i en karriere som selvstændig i en hård og kritiseret branche. Den online finansielle branche møder nemlig ofte en masse fordomme. Der er mange, som mener, at kviklån er til for at snyde folk, og at de udelukkende tilbyder forbrugeren en stor gæld. Men det er ifølge Casper Ravn-Sørensen er stor løgn.

 

-Vi får intet ud af at give folk en stor gæld. Vi er selvfølgelig interesserede i, at folk der låner penge hos os, også kan betale os tilbage.

 

Han lever lige nu sin drøm som selvstændig, og han har stiftet er par virksomheder, der tilbyder kviklån. Casper Ravn-Sørensen er en hårdtarbejdende herre, og det ærgrer ham meget, at hans branche er fyldt med fordomme.

 

-Selvom det er nemt at låne penge hos os, så opfordrer vi kun til, at det er ansvarlige voksne som låner penge. Vi har ingen interesse i at give unge mennesker en gæld, lyder det fra den unge selvstændige.

 

En branche under evig kritik

Den hårde finansielle branche er under evig kritik. Tilbage i april lavede Folketingets partier en lov om betænkningstid ved kviklån. Og det gjorde de blandt andet, fordi de mener, at kviklån kan være svære at komme ud af.

 

-Vi begrænsede kviklån for at passe på forbrugerne, så de ikke blev lokket til at binde sig til lån, som kan være svære at komme ud af og hæmme et menneskes muligheder i mange år. Derfor går det ikke, at låneselskaberne nu har produkter, der ligner kviklån, men bare har et andet navn,” siger erhvervsordfører Ida Auken (R) til Jyllandsposten.

 

Men som ejer af MiniFinans, der tilbyder flere forskellige former for forbrugerlån, er det netop vigtigt, at det ikke er folk med skadende økonomi, der binder sig til et lån og udvikler en stor gæld.

 

-Selvom det ikke er en ligeså lang proces, forbrugerne skal i gennem for at tage et kviklån, som de skal gennem banken, så sikrer vi os naturligvis bedst muligt, at det ikke er forbrugere, der er i risiko for ikke at kunne betale tilbage, der kan tage et lån hos os, lyder det fra Casper Ravn-Sørensen.

 

Der er nemlig én primær årsag til, at han har stiftet virksomheder, der tilbyder hurtige, nemme lån til forbrugerne. Ejeren af MiniFinans.dk ønsker ikke, at forbrugerne har et begrænset liv, på grund af at bankkontoen ikke er så stor.

Casper Ravn-Sørensen lever lige nu sin egen drøm som selvstændig, og det er en mulighed, som han ønsker at give videre.

 

-Jeg sidder lige nu i en position, hvor jeg har mulighed for at hjælpe andre med at realisere deres drømme.

 

Så sidder du lige nu med en flad bankkonto, men har flair for at styre din egen økonomi. Og drømmer du om at tage en ekstra ferie eller måske har du et mindre byggeprojekt, der endnu ikke er færdiggjort derhjemme. Så kan du med fordel tage et kviklån, som kan hjælpe dig på vej. Det er hurtigt og nemt, men inden du binder dig til et lån, så skal du være sikker på, at du kan betale tilbage inden for den fastlagt tidsramme.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *