/ Kriminalstof / Sådan forhindrer du indbrud

Sådan forhindrer du indbrud Alarmkompagniet har over 15 års erfaring med at sikre hjem

John Andersen på december 27, 2014 - 10:02 pm i Kriminalstof
Rate this post

Trådløs alarm 

En trådløs alarm fra Alarmkompagniet.dk er med den nye alarmteknologi, og har en række fordele, som kan være med til at sikre dig og din familie imod en rigtig grim og trist oplevelse. Den trådløse alarm kommunikerer trådløst med alarmens sensorer. Det er kun alarmpanelet der skal tilsluttes med ledning til 220V. Alarmen har indbygget backup batteri. Det betyder også at tyven ikke kan afbryde alarmen ved at klippe strømstikket over.

 

Alarmen kobles sammen med en række trådløse sensorer. F.eks. dør/vindues magnet sensor, pir bevægelsessensor, pir bevægelsessensor med indbygget kamera, væske sensor, termostat sensor, sirener mv. Så snart en af sensorerne bliver aktiverede, så vil alarmen begynde at larme. Larmen kan høres på lang afstand, og vil skræmme mange indbrudstyve væk. Når alarmen er gået, så bliver der sendt en sms til din, venners, familie eller naboens telefon. I vil herefter have mulighed for at komme hurtigt ud til huset, så man kan afbryde tyvens forsøg på at stjæle ens ejendele. Derfor er en trådløs alarm en rigtig god ide!

 

Mange indbrud sker i dagtimerne

Det er en rigtig god ide at gøre livet svært for tyveknægte. Mange danske familier har en mor og en far der arbejder, og nogle børn der går i skole. Børnene kommer som regel hjem før forældrene, og vil derfor risikere at skulle opleve en åben dør med knust glas, og et gennemrodet hjem, når de kommer hjem fra skole. Der er ikke særligt mange forældre der har lyst til at forklare sine børn hvad en indbrudstyv er, og hvorfor indbrudstyven har været inde og tømme deres sparegris. Desuden bliver børnene rigtigt kede af det, og meget forskrækkede. Indbrud er nemlig en grim oplevelse, især for et barn som har svært ved at forstå indbruddet.

Den oplevelse kan du fjerne fra dit barn, hvis du installerer et trådløst alarmsystem. Du vil med det samme få besked når alarmen går, og du kan derfor komme hjem til dit hus, inden dit barn gør det.

 

Dette er meget vigtigt, og en meget stor grund til at investere i nogle trådløse alarmer. Desuden risikerer man ikke at man får stjålet uerstattelige ejendele, som f.eks. gamle arvesmykker, dyre møbler, dyrt bestik, eller måske en bryllupsring. Disse ting har en kæmpe værdi for ejeren, mens tyven bare afleverer dem hos en guld- eller sølvhandler der smelter dem om. Det er derfor væsentligt at holde tyven ude. Alarmerne har en stor præventiv effekt, og er effektive. Går tyven alligevel ind, vil alarmens sirene stresse tyven, og han vil bruge kortere tid i huset. Så er der ikke så stor risiko for at han finder de dyre smykker.

 

Spar abonnement på ca.3.000,- Kr. pr. år

Alarmer fra Alarmkompagniet.dk kræver intet abonnement til kontrolcentral og vagter. Indsæt et simkort, og alarmen kommunikerer med dig og dem du vælger, som skal have besked ved aktivering af alarmen. Vælger du en HouseGuard PRO+ fotoalarm, får du direkte sendt MMS besked med foto af den der har aktiveret alarmens bevægelsesføler.

 

Alarmkompagniet forhandler alarmer fra HouseGuard. Med erfaring fra sikkerhedsbranchen siden 1995, forhandles kun gode og drift sikre alarm og videoovervågning i alarmkompagniet´s webshop. Den lange erfaring gør også, at du altid vil få en professionel rådgivning, til sikring af din bolig eller fritidshus.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *